2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30939 بازدید | 413 پست
بچه که بودم، فک میکردم میشه رفت تو تلویزیون🥴🥴 یه روز که همه بیرون بودن به جزءداداش بزرگم که اونور ...

واییی منم دقیقا همین فکرو میکردم همش دلم میخواست تلویزیونو بشکونم برم‌پیش خاله شادونه😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم بچه بود چند ماهش بود من ۱۰ سالم بود مامانم رفت بیرون بچرو سپرد پیش من،بچه گریه میکرد هرکاری میکردم اروم نمیشد،دوتا پاهاشو گرفتم میکشیدمش رو فرش(ب شکم دراز کشیده بود)فکر کردم خوشش میاد اروم میشه😂هی میکشیدمش هی بیشتر جیغ میکشید بلندش کردم دیدم ای وااااییییی رو فرش ک میکشیدمش لباسش رفته بود بالا شکمش رو فرش کشیده شده بود رخم شده بود افتضاااح حالا مگه بچه اروم میشد

اصلا ب روی خودم نیاوردم مامانم اومد خونه دید داداشم هی مریه میکنه نمیدونست چرا یهو داداشم لباسشو زد بالا😭😭البته مامان بابام فکر کردن سوخته بردنش صوانح سوختگی😐فقط اون دکتری ک سوختگی رو تایید کرد و پماد  سوختگی داد🤣🤣🤣

پارسال اعتراف کردم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
توی کرونا، شلوار شوهرم رو اومدم اسپری بزنم، ضد عفونی بشه  شلواره هم نوی نو بود ،  هیچی د ...

امضات خیلی آموزنده است اگر جای اون مرغ آدمهای احمق بودن برای استالین گندم هم میبردن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

اره ی بار به داداشم گفتیم شیشه پاک کن بگیر یخچال و اینارو هم باهاش پاک کنیم 

نگو رفته از این جرم گیرای گاز گرفته ماهم نخوندیم چیه همینجوری زدم دستمال کشیدم دیدم رو یخچال یه لکه خیلی سفید غیر عادی و خیلی ضایع افتاده 

تا خود صبح بیدار بودم گفتم این لک که نمیره بذار کل یخچال و باهاش پاک کنم حداقل کلش این رنگی بشه..

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

من به سیف و ماست و ترشی کاری ندارم 

از این ناراحتم که اگه قبلا یکی تبلیغ بیزینس خودش رو می‌کرد اخطار می‌گرفت 

الان طرف با اسم تجاری تاپیک می نه و تبلیغ میکنه و نی نیزارها هم پشتشن 

معلومه خیلی چرب و نرم بوده قرارداد 

اگه تبلیغ آزاده پس بذارید خانوم‌های دیگه هم راحت لینک بذارن و تبلیغ کارشون رو کنن

جالبه ها ما تو رو گزارش می‌زنیم نی نی یارها برت می‌گردونن  هر روز قوانین مسخره تری وضع میکنن

تو گزارش چی مینویسی؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
من به سیف و ماست و ترشی کاری ندارم  از این ناراحتم که اگه قبلا یکی تبلیغ بیزینس خودش رو می‌کرد ...

خب تبلیغات هزینه داره حتما هزينه دادند به سایت

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
جالبه ها ما تو رو گزارش می‌زنیم نی نی یارها برت می‌گردونن  هر روز قوانین مسخره تری وضع میکنن

این یعنی هرکاری خودش بخوان انجام میدم یعنی قوانین سایت فقط برای من و شماست نه خودشون و ادماشون😡

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

تبلیغاتی 

خب تبلیغات با مجوز انجام دادند هزینه کردند 

به نظرم دیگه گزارش نزنید چون همتونو تعليق میکنند

خب پس نظر کاربرا چی؟

کاربرا همین که از این فضا استفاده می‌کنند و پول نمیدند برند خداروشکر کنند

کاربرا همین که از این فضا استفاده می‌کنند و پول نمیدند برند خداروشکر کنند

خب معلومه وقتی شمااینجوری فکر میکنید اونها هم دست بالاتر رو میگیرن...

کاربرا نباشن جنسهای ته اخبارشان رو واسه کی تبلیغ کنن ؟

همین کاربرای بینوا  میلیاردها ارزش دارن واسه اونها 

خب معلومه وقتی شمااینجوری فکر میکنید اونها هم دست بالاتر رو میگیرن... کاربرا نباشن جنسهای ته اخبارش ...

شما به سایت احتیاج داری برای تبادل نظر سايتم به شما احتیاج داره برای درآمد و تبلیغات