2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30936 بازدید | 413 پست

خیلی محصول خوبیه من خیلی راضیم 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه عروس بودم یه روز شوهرم گفت موهاشو کوتاه کنم 

دور موهاشو مرتب کردم و مدل دومادی زدم واسش😂😂

زیرش ملحفه داشت جمع کردم که بتکونم 

بعدش خواهرم اومد فراموشم شد فرداش ملحفه رو با لباس ورزشی های شوهرم انداختم ماشین 

چشمتون روز بعد نبینه ساق و جوراب فوتبالیش پر موشده بود 

زمستون بود بعد از ظهرا میشستم تنگ بخاری دونه دونه مو میچیدم🤧🤧

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مربای گل محمدی دقت کتید حتما باید شب تا صبح بمونه تا اینجوری جا بیفته

حالم بهم خورد این چیه

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

گوشی خودمو غیر عمد شکستم 

بعدش تو آشپزخونه رو لبه ی اُپن طوری گذاشتم که با یه ضربه کوچیک بشکنه

شوهرمو صدا کردم طوری صحنه سازی کردم به گوشی بخوره ،وقتی به گوشی خورد افتاد رو سرامیک آشپزخونه 

بعد منم کلیییییییییی جیغ و داد و کولی بازی در آوردم 

مجبور شد یه هفته دیگه بخره🤣

مجبور شدم میفهمی مجببببببور 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

به نظرت یه رب زودار برش داشتی هتوز جا داشت برای جا افتادن بهتر

اره خودمم همین نظرو داشتم ولی دیگه بیشتر حوصلم نکشید

یه مزیتی داره این مربا که لازم نیس بریزی تو شیشه

همون تو قابلمه میمونه جدا نمیشه😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

قشنگگگگ یه خراب شده باز کردن تو این خراب شده هیچ مسولیتی قبول نمیکنن فقط و فقط پول میچاپن واقعا متاسفم برا مدیر سایت

روز به روز اینجا پسرفت میکنه...

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من کلا با این تبلیغات کار ندارم ولی یه سوال، اونایی ک میان مینویسن نه به کالای اسراییلی کودک کش، خب ...

والا ایرانیاشو هم دیدیم دهن باز کنیم تعلیق میشیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه که بودم آشپزخونه مون جدا تو حیاط بود بابام پاییز که میشد یه گونی پیاز بزرگ میگرفت تا بهار مصرف خونه بود مامانم هر بار ظرفا رو میداد من ببرم اشپزخونه بشورم منم نمی دونم چه پدر کشتگی با این نعلبکی بیچاره ها داشتم هر چند وقت یه بار یکی رو میشکستم از دستم می افتادن منم از ترس مامانم می زاشتم تو گونی پیازا بهار چهره مامانم دیدنی بود وقتی ته گونی رو دید کیسه رو که می برد بیرون همش صدای بهم خوردن نعلبکیا می اومد ولی هیچ کس اعتراف نکرد کار کی بود.                                                                                                                                   مادر شوهرم یه کتری استیل داد بود بهم واسه سر زمین که میریم بزاریم رو گاز معطل چایی نشیم کتریم جرم گرفته بود بعد چند ماه منم اومدم کدبانو گری کرد کتری خالی رو گذاشتم روگاز تا جرماش کنده بشه و بعدش رفتم سراغ کارا و یادم رفت دیگه خودتون حدس بزنین چه بلای سر کتری بیچاره اومد کف کتری مثل سردوش حموم همش ترک شد مادر شوهر بعد چند ماه اومده بود سر زمین کتری رو دید گفت جرمش چه تمیز شده منم خودم زدم به موش مردگی گفت از چشمه اب میاوردم ابش نمیدونم چی داره همه جرم کتری کنده شد و الانم کتری سوراخ سوراخ شده اونم همین طوری کتری رو نگا میکرد میگفت عجب ابی هست منم ببرم خونه یه چند وقت استفاده کنیم واسه بدن مفیده رگ ها رو جرمگیری میکنه تمیز میشه