2777
2789
عنوان

خسته شدم بس که به شوهرم گفتم پول ...

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 32 پست
با بچه کوچیک تو این گرمای جنوب تازه شوهرم هم اجازه کار بهم نمیده بیرون کارهای خونگی هم که انقد اشباع ...

همین بهونه خوبیه بگو اگه بهم پول نمیدی تابرم کارکنم هزینه مهد کودک بچه ام باید بدی...

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺

بخدا داشتم منفجر میشدم از غصه افسردگی وغصه ش مال منه به خونوادش که میرسه رقاصیاش شروع میشه انگار نه انگار اون آدم سابق بوده

بخدا نه بهش غر میزنم نه سرکوفت میزنم نه گیر میدم هروقت از کار میاد خونه با بچه از سروکولش بالا میرم شوخی میکنم که خستگیش در بره 

همش میگم از خانوادش دوره بزار دلتنگ نشه اینجا هواشو داشته باشم ولی انگار نه انگار اینم مزدمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی براش تعریف کن که بهش بربخوره مثلا بگو فلان روز با مثلا خواهرم بیرون بودم یه چیزی میخاستم ولی پول نداشتم اینقدر خجالت کشیدم....

اینجوری شاید بهش بربخوره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
دیروز مثلا تولدم بود تا شب منتظر شدم به روی خودم نیاوردم ببینم یادشه یا نه دیدم خیییییر اصلا تو این ...

مردا اینجورین...باید دقیقا میگفتی واسه تولدم بریم یه رستوران خوب...منم یه مدتی طول کشید تا شوهرموعادت دادم به این چیزا....

همین بهونه خوبیه بگو اگه بهم پول نمیدی تابرم کارکنم هزینه مهد کودک بچه ام باید بدی...

عزیزم اینجا شرایط آب وهوایی وبهداشت وبرق و.....در حد زیر صفره خودمم دلم نمیاد بچم وبزارم مهد مریض میشه گناه داره

وای منم بابام با اینکه پولداره اما مامانمو کشته بس با خساست پول میده.قشنگ جون میده😁.ولی من ازین سیاستا ندارم که شوهرم نخواد بهم پول بده براش با اس و فدات شم پول بگیرم.چنان سلیطه بازی در میارم خونه رو براش جهنم میکنم اونم ترجیح میده کلا دخل و خرج با من باشه😂😂.البته شوخی میکنما ما از اول همسرم از فردای عروسی کارت و پولارو داد دستم‌ گفت خرج و مخارج و همه چی با خودت.

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

عزیزم اینجا شرایط آب وهوایی وبهداشت وبرق و.....در حد زیر صفره خودمم دلم نمیاد بچم وبزارم مهد مریض می ...

نه منظورم این نیست که واقعا بری سر کار.میگم بهش بگو اگه به اندازه کافی پول ندی مجبورم این کارو بکنم.من که از اول ازدواجمون شوهرم سر ماه تمام خرجی خونه روبه من میده دیگه همه چی با خودمه شمام همینکارو بکن.

استارتر عزیز سعی کن با زبون خوش قانعش کنید جدا از خرج خونه به حساب شما پول بریزن بهش بگید برای خرج کردن خودم و بچه میخام پول داشته باشم تو کیفم یه وقت لباسی بگیرم آرایشگاهی برم چند بار بگید قانع بشه باید از اول عادتش میدادی 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

[QUOTE=43714510]استارتر عزیز سعی کن با زبون خوش قانعش کنید جدا از خرج خونه به حساب شما پول بریزن بهش بگید برای

از اول یه مشکلات مالی خیلی بزرگی ناخواسته تو زندگیمون پیش اومد که مجبور شدم از خیلی نیازهام بگذرم خیلی....دیگه کم کم زندگیمون به این منوال طی شده الان سخته درست کردنش.