2777
2789

ی اقاپسری به ی خانمی از نزدیکان سپرده که من همسر میخوام دوروبرتون کیس مناسب سراغ داشتید اشنام کنید،اونا هم چندتا مورد پیشنهاد دادن و از بینشون ، من رو انتخاب کرده و بعدش ب من اطلاع دادن و باهام درمیون گذاشتن ، منم گفتم اشنایی بد نیس حداقل ادم چند جلسه ای معاشرت میکنه ببینه چی میشه شاید پسندید شایدم نه . شماره من رو به اون اقا دادن و گفتن خودت دیگه اقدام کن اول باهاش صحبت کن بعد اگه حضوری دیدین و پسندیدین و اوکی بودین دیگه اقدامات بعدی حالا.... الان حدود ۲ الی ۳ روزه که اون اقا شمارم رو داره اما حرکتی نزده ؟ 

نظرتون چیه ؟ بنظرتون برای ی اقا زمان زیادی نیس برای صبر کردن و پیشقدم شدن ؟ فقط و فقط هم ازم ی عکس دیده و یکسری اطلاعات کلی. 

اینم بگم من خوشم نمیاد کسی برام چس کلاس بیاد و ... 😒 و ادای کسایی رو در بیاره ک مثلا براشون مهم نیس و عجله ندارن و .... 

نظر بدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بنظرم طبیعیه تا شرایط و جور کنه و خودشو آماده ممکنه یکم زمان ببره. اما شما هم پیگیر نشو و خیلی خودتو مشتاق نشون نده.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

نه طبیعیه مردا برا این چیزا دست دست زیادمیکنن

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن