من واسه کنکور فرهنگیان شرکت کردم که دفترچه سراسری رو خوب جواب ندادم حتی منفی هم دارم اما دفترچه فرهنگیان رو بالا 40 زدم نمره هامم میخوام ترمیم کنم بالای 19 بشن به نظرتون شانس قبولی دارم؟ رشتم تجربیه
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
توکل به خدا عزیزم، نگران نباش...تمیدوارم هممون قبول شیم😂🦋
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
25 درصدش درسای سراسریه 10 درصد فرهنگیان 50 درصد سوابق 15 درصد مصاحبه
آره....امیدوارم همون شه که میخای🦋
نه دفترچه فرهنگیان رو بالا زدم ولی سراسری رو گند زدم البته 15 درصد تاثیر داره همه چیم اوکیه جز اون 1 ...
موقع دعوت به مصاحبه دیگه سراسری ۶۰ درصد تاثیره و اون تخصصی ۴۰ درصد چون دعوت به مصاحبه دیگه نلاکش نهایی و ... نیست، اگر دعوت شدیو برای قبولی نهایی درصدایی که گفتید حساب میکنن، خودمم خراب کردم
نه اینجور نیست برا دعوت به مصاحبه 50 درصد سوابق 10 درصد فرهنگیان 15 درصد سراسری25 درصدم شایستگی های ...
عزیزم من از چند مشاور پرسیدم ..اینا برای بعد دعوت به مصاحبه هست، الان نیمه خرداد جواب دعوت به مصاحبه میاو خب سوابق که هنوز انجام ندادیم پس از کجا میارن؟؟؟ طبق کنکوری که دادی دعوتت میکنن، اگر اوکی بود دیگه بقیه ارزیابی ها طبق ۵۰ درصد نهایی و ... هست