2777
2789
عنوان

چشم خوردیم زندگیمون سیاه شد😭😭😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هنوز😔💔ولی مطمئنم پیدا میکنیم. اما همچنان خانوادم اعتقادی ندارن و نادیدش میگیرن😭😭😔💔

اگه پیدا کردین با سوزن سوراخ سوراخش کنین بعدم زیر یه درخت پیر چال کنین 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

اسپند دود کن سوره قریش فلق بخون بگو ماشاالله قوه علی به الله و علی العظیم همچیو جار نزن 

ما اصلا ب هیچکس هیچی نمیگیم😔💔مادرم از حرسش و اینکه زورش میاد چطور خانوادشن و نگه بهشون لج کرد رفت گفت.

این کاربری تعلیق شده.
اگه پیدا کردین با سوزن سوراخ سوراخش کنین بعدم زیر یه درخت پیر چال کنین 

خانوادم ک ذره ای اعتقاد ندارن مگه اینکه من یه کاریش کنم

من استرس دارم ناراحتم بابته گوشیم پروفایلت بدتر وحشت زدم میکنه😭😂💔

این کاربری تعلیق شده.
خانوادم ک ذره ای اعتقاد ندارن مگه اینکه من یه کاریش کنم من استرس دارم ناراحتم بابته گوشیم پروفایلت ...

دهنت سرویس🤣

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

صد تا صد پنجاه پولی نیست که  بخواید چشم بخورید. خودتون انرژی منفی جذب میکنید بخاطر دیدگاه منفی ...

ن واقعا چشم میزنن خانواده مادرم شوهر خالم خودش طلا فروشه عینه ملکها زندگی میکنه خالم بعد اومده بود خونمون مادرم یه دستبند خریده بود بهش واااا 17 میلیون خریدی یه جوری چیز کرد انگار تاهالا ندیده گفت ب مامانم ک خوشبحالت و... بعد خودش 4..5 تا گردنبده 100 میلیونی گردنشه. عقده این.

این کاربری تعلیق شده.