2777
2789
عنوان

چشم خوردیم زندگیمون سیاه شد😭😭😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 79 پست
[QUOTE=338865879]چی؟ شغله شوهراشون؟ یکی طلا فروش یکی شرکت نفتی رسمی یکی رستوان هرکدوم یه چیزه😔فقط م ...

اره😔💔بخدا سوختم میخاستیم بعده سالها یه لباسی چیزی بخریم الان تمامههه وسایل خیلی یهویی خراب شدن😭😭😔💔

این کاربری تعلیق شده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مزخرفات چیه ؟

چه ربطی داره ؟

با این سن و سال ازت بعیده این خرافات

اما مادرت نباید همه چیو پخش کنه

مجبورین این موارد رو از مامانت پنهان کنین تا نگه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

گلم یه چیزی قربونی کنید ولی مهم تر از همه پولاتونو پس انداز کنین وسایل خونه رو تعمیر کنین و یکی بیارین ببینین چرا همه وسایلا مشکل پیدا کردن. فکر کنم برقتون مشکل پیدا کرده

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

ن بیماری و بد بیاری هم اومده سراغمون😭💔😔

یکی از دوستام.ازم پرسید چندتا النگو داری؟ تعدادشو گفتم. چند دقیقه بعد از اون داشتم دستمو میشستم یکی از النگوهام جلو چشمم از وسط بدون دلیل شکست.قشنگ دو تیکه شد.خیلی ناراحت شدم.

یکی از دوستام.ازم پرسید چندتا النگو داری؟ تعدادشو گفتم. چند دقیقه بعد از اون داشتم دستمو میشستم یکی ...

کاملن درک میکنم😔💔چند روزه پیش خالم گردنبندمو دید رو گردنم گفت طلاس؟ گفتم اره.

الان قراره برا این بدبختیایی ک سرمون اومد بفروشمش😭😔💔اینقد ناراحتم نمیدونم چیکار کنم چرا باید گوشیم بسوزه اخه. از کجا پول بیارم یکی دیگه بخرم😭😔💔

این کاربری تعلیق شده.