2777
2789
عنوان

کیا توی جاهای خصوصی کار میکنن و بیمه هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 17 پست
پس چرا من هرکی و میبینم حتی با سیکل توی یه فروشگاه نشسته بیمه ست؟ اطرافیان من هرکی هم سن و سال م ...

اونا شانسشون زده. منم تقی و نقی و عره و عوره و شمسی کوره رو میبینم مغازه فروشندن بیمه ان. مغازه ها چون بازرس مالیات و اینا میاد سرکشی. من شانسم اینهمه سال کار کردم تو هزار تا شرکت هیچکدوم بیمه ام نکردن. زیاد غصه نمی‌خورم خودم باید بریزم. بیشتر آدم باید رو پا خودش وایسته. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
پس چرا من هرکی و میبینم حتی با سیکل توی یه فروشگاه نشسته بیمه ست؟ اطرافیان من هرکی هم سن و سال م ...

خوب دیگه

اگه شرکتی قصد بیمه داشته باشه به گفتن شما نیست از روز اول پرونده تو همه جا داشته میشه و تو وزارت رفاه ثبت میشه. اما کارفرمای شما از اول نامحسوس بوده و به صورت حقیقی کار میکنه. میشه بگی کارت چیه و آیا ثبت شرکت شده؟

من همه بخش خصوصی کار کردم و هم الان استخدام دولتی هستم پدرم تو کار و تجربه در اومده حتی دوباره شورای حل کار رفتم.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من تو شرکت مشغولن و کارفرماشون خودشون گفته بیمه میکنم و بعد یک سال راهشو بهت میگم بری شکایت کنی بتونی از بیمه بیکاری استفاده کنی

بنظرم زیاد اصرارنکنی بهتره یه وقت بیرونت نکنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟