2777
2789

کاچی

آبجوش و دارچین یا زنجبیل

خرما

مغزیجات

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

روز اول کاچی پر زردچوبه بخور . شکمت رو ببند. و سعی کن خیلی به اونجات آب نگیری چون جذب میشه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمیم رحممون سرد شده یا گرم؟

همین که دل درد شدید داشته باشید یعنی سرد شده 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یعنی تو اب جوش دارچین و زنجبیل بریزم؟

آره عزیزم اگه دارچین دوست داری دارچین بریز

اگرم زنجبیل خواستی زنجبیل

میتونی کمی هم عسل بهش اضافه کنی برای طعمش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
از کجا بفهمیم رحممون سرد شده یا گرم؟

به شکمت دست بزن ببین سرده یا نه

موقع پریودیت رنگ خون تیره هست یا نه

این دوتا علائم سردیه رحم هستش

من روز اول تیره روزهایبعد روشن میشه

شکمت چی سرده؟

من قبلنا خیلی وحشتناک بود پریودیم هیچ اطلاعی هم درمورد رحم سرد نداشتم خدا خیر بده کاربرایی رو که راهنمایی کردن تا چیا بخوریم یا چیکار کنیم خیلی بهتر شدم خداروشکر

ولی کاچی هم خیلی خوبه مخصوصا اگه با روغن دنبه درست شه هم رحمو گرم میکنه هم تقویت میکنه

شکمت چی سرده؟ من قبلنا خیلی وحشتناک بود پریودیم هیچ اطلاعی هم درمورد رحم سرد نداشتم خدا خیر بده کار ...

شکمم الان که پریودم دست میزنم خیلی گرمه...ولی بعضی اوقات سرده...میشه اگه یادت میاد بازم بگی از تجربیاتت..بعد کاچی شکر هم باید بریزم اخه شکر سرده؟