2777
2789
عنوان

از خانواده زنم بیزارم همش درحال پنهان کاری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور خانوم ها توقع دارن مادر شوهر در جریان همه چی بزارشون

اون خانم کاملا اشتباه مبکنه من همچین چیزی تاحالا ندیدم

دوتا خونواده جدا که زندگی جدا دارن مسائلشون ب هم مربوط نیست 

کار اشتباه رو شما میکنی که مسائلتون رو با خانواده همسرتون در میون میزارید

مادر و پدر من اصلا اجازه دخالت بهم نمیدن توی مسائل خونوادگیشون

مسئله خانواده خانمتون ب خودش مربوطه نه شما

نگو  توقع نداشته باش هم چیزی بهت بگن  من دو تا جراحی بزرگ داشتم . مسافرت های طولانی داخل ...

حتی به مادر خودتون؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

برادر من کمتر برو لازمم نیست چیزی از زندگیت به کسی بگی 

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نه حق نداره  اینکه تو زندگی‌ دیگران چی میشه و نمیشه به بقیه ربطی نداره

ولی خب داماد آدم مثل پسر آدم میمونه .تو خیلی جاها میتونه از دایی و عمو به پدر و مادر خانمش نزدیک تر باشه

یا فاطمه زهرا#

ببین برادر من توهم نگو بهشون چرا همچیو میگی ک انتظارت بره بالا؟کمتر رفتو آمد کن احترامشون و حفظ کن اما زیاد درگیرشون نشو بیخیال زنتو بچسب خانوادشو ول کن خانواده اون ب شما چه؟حالا ک بهت نگفتن خب ک چی؟مثلا چرا میخان برن مسافرت باید بگن؟توقعتو کم کن زندگیتو بکن با خانومت 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اگه یه خانوم همین تاپیک رو بزنه همه میگن به رو بیار فلان کن بیسار کن 

برو بیاری بدتر میشه....ولی من بودن عیادت پدر زن نمی‌رفتم..میگفتن چرا؟میگفتم مگه من باخبر بودم ک بیمارستانی ک بخاک عیادتت بیام؟؟؟برای برادر زن هم دلیل نداره بهت بگن رفتیم خاستگاری