2777
2789
عنوان

از خانواده زنم بیزارم همش درحال پنهان کاری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 85 پست

انقدر به خودت نگیر بابا ..شماهم پنهون کن و جوری رفتارکن که برات مسئله ای  مهم نیست..

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

اتفاقا خوبه به نظرم.

الکی خودتون رو درگیر نکنید.صمیمیت زیادی دردسره واقعا

توقع ها زیاد میشه.دخالت ها زیاد میشه.کلا روابط بهم میریزه

من چه با خانواده ی خودم چه همسرم دوری و دوستی و احترام رو پیش گرفتم.خیلی خوبه به نظرم.نه دلخوری،نه بحثی،کلا راحت

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور خانوم ها توقع دارن مادر شوهر در جریان همه چی بزارشون

نه همین که مادرشوهر ضرری نرسونه کافیه......مارا به خیر مادرشوهر امیدی نیست شر مرساند!!!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین برادر من توهم نگو بهشون چرا همچیو میگی ک انتظارت بره بالا؟کمتر رفتو آمد کن احترامشون و حفظ کن ا ...

چون همینو اگه مادرشوهر بره مسافرت و به عروسش نگه عروسش زندگی پسرشو جهنم می‌کنه که مادرت یک خدافظی نکرد از ما حتما ترسیده بگیم ما هم می‌خوایم با شما بیایم و ...

چون همینو اگه مادرشوهر بره مسافرت و به عروسش نگه عروسش زندگی پسرشو جهنم می‌کنه که مادرت یک خدافظی نک ...

حالا میدونم تاپیکهات فان هست و میخوای خانما بدونن چه بحثهای سطحی درگیرن 😂

ولی واقعا متاهلید ؟ 

ولی خب داماد آدم مثل پسر آدم میمونه .تو خیلی جاها میتونه از دایی و عمو به پدر و مادر خانمش نزدیک تر ...

نه داماد مثل پسره ، نه عروس مثل دختر 

نه پدر و مادر همسر ، پدر و مادر خود آدم

هر نقشی جای خودش رو داره 

محبت و احترام و لطف باعث نمیشه نقش ها عوض شن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه داماد مثل پسره ، نه عروس مثل دختر  نه پدر و مادر همسر ، پدر و مادر خود آدم هر نقشی جای خود ...

معلومه پسر آدم نمیشه ولی میتونه مثلش بشه . کم ندیدم از این موارد 

شوهر خودم یکیش 

یا فاطمه زهرا#
معلومه پسر آدم نمیشه ولی میتونه مثلش بشه . کم ندیدم از این موارد  شوهر خودم یکیش

من و همسرم رابطمون با خانواده هامون خیلی خوب و بااحترامه . اما نه من برای اونا دختر میشم ، نه همسرم برای خانواده ی من پسر 

قرار نیست هم بشه . رابطه ی بااحترام و دوستانه و رسمی با حفظ نقش خیلی بهتره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خانما چقدر رفتارتون بده.

فقط چون اقاس؟؟

یعنی میخواین هر جوری شد ثابت کنید فضولی و خاله زنکی و اینجور رفتارای سخیف فقط مختص ما خانوماس،خسته نباشین

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
خوب و بد یه چیزه نسبی ،و البته قابل تعمیم تا بی نهایت .

اصلا به خوبی و بدی ربط نداره 

منظور رو عوض کردن نقش هاس که باعث مشکلات میشه 

اصلا به خوبی و بدی ربط نداره  منظور رو عوض کردن نقش هاس که باعث مشکلات میشه

خوبی کردن و خوبی دیدین 

محبت کردن و محبت دیدن 

دوست داشتن و دوست داشته شدن 

ربطی به عوض کردن نقش نداره  

به هر حال شما با پدر و مادرت یه خانواده هستی با شوهرت هم یه خانواده هستی بین داماد و خانواده شما آیا هیچ نقطه اتصالی وجود نداره ؟؟

یا فاطمه زهرا#