2777
2789

مستقل شدنو چی معنی میکنی؟

قدم اول شاغل شدنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر مخالفتشون مستقیم در این مورد صحبت نکن 

بلکه به تدریج و ارام آرام شروع کن به مقدمات کار تا با گذشت زمان ،به طور ناخودآگاه بپذیرن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
به خاطر مخالفتشون مستقیم در این مورد صحبت نکن  بلکه به تدریج و ارام آرام شروع کن به مقدمات کار ...

واقعا راست میگی  خودمن دارم تجربش میکنم تا وقتی اومدن ی زره نرم شن تا بهشون گفتم سفت تر شدن 

چرا

خب از چشم که دور باشی ادما یادشون میره در قبال تو مسئولیت هایی دارن ، دوما ، زندگی مجردی و تنهایی خیلی تعریف میکنن ، و اب و تاب میدن بهش ولی خیلی سخته ، هرچه قدرم آدم با مسئولیتی باشی از این که خودت همه کار ها رو تنهایی انجام بدی خسته میشی ، در واقع ذات آدم اینه که همراه و همدم داشته باشه تا انگیزه اش رو از دست ندی حتما دقت کردی اونایی که تنهایی زندگی میکنن حیون خونگی میگرن ! که اینم کافی نیست و باز حس تنهایی رو همیشه دارن پس قدر خانوده رو بدون