2777
2789
عنوان

مستاجری و در به در

367 بازدید | 18 پست

وقتی سر سال میشه غم عالم میاد تو دلم 

مگه با این وضع میشه پس ان از کرد 

نصفی از حقوق میره برای کرایه نقدی باقی هم خرج خورد و خوراک.

وام مستاجری هم امیدمون بود که بهمون تعلق نگرفت چون یه سری ماجرا داره  

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😔خدا به همه رحم کنه

آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
واقعا سخته و تصور کردنش هم برام سخت

خیلییی سخته الان پایین ۸میلیون نقدر نداریم یعنی فاجعه 

مگه این لعنتیا چقدر حقوق و زیاد کردن 

کلا با حق اولاد و باقی چیزا میشه ۱۳نهایت 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم 😔خدا به همه رحم کنه

دارم ناامید میشم 

این همه تلاش کن اخرش رسیدیم به جایی که تو این سن مستاجریم 

عزیزم❤

نگران نباش، همه همین هستیم.😘

منم مستاجرم ولی نگاهم رو عوض کردم برای آرامش خودم.

خدا رو شکر کن که پول رهن و اجاره رو داریم و میتونیم خونه ی تقریبا باب میلمون رو اجاره کنیم.

خداروشکر کن که سالمی، هم خودت و هم همسرت،اجاره‌نشینی و بیماری خیلی سخته،خدا به کافرا و دشمنامون هم نده.

بعلاوه هرسال یه خونه تکونی اساسی، یه تغییر دکوراسیون اساسی ....زندگی سخت هست دیگه خودت سخت نگیر که سختتر میگذره عزیزم....

از قدیم گفتن اجاره نشینی خوش نشینی....حتما یه چیزی بوده دیگه که میگفتن😉

ان‌شاءالله به زودی زود خونه بخری😘

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

دارم ناامید میشم  این همه تلاش کن اخرش رسیدیم به جایی که تو این سن مستاجریم

عزیزم تنها نیستی الان متاسفانه اکثرا تو همین وضعیت هستن تازه شما خوب خوبشی نگران نباش خداروشکر کن که سقف بالاسر داری و میتونی اجاره بدی خیلیا تو همون اتاق خونه مادر شوهر و مادر پدر زندگی میکنن هنوز 

خدا تلاشتون رو میبینه اینجوری نمیمونه 

اولش سخته ولی بعد همه چی درست میشه با تلاش و زحمت 

خودم اول ازدواج مستاجر بودم خواب خونه هم نمیدیدم ولی شد واسه شما هم میشه

خیلییی سخته الان پایین ۸میلیون نقدر نداریم یعنی فاجعه  مگه این لعنتیا چقدر حقوق و زیاد کردن&nb ...

واسه ما رو کردن ۱۱ و خورده ای... حقیقتش از وقتی فهمیدم روی ابرام😅😅😅 اخه همسرم شش و نیم بود حقوقش و با اضافه کار و اینا بزور به ۸ میرسید 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
عزیزم❤ نگران نباش، همه همین هستیم.😘 منم مستاجرم ولی نگاهم رو عوض کردم برای آرامش خودم. خدا رو شک ...

مرسی مهربون زحمت کشیدی حرفهای قشنگی زدی 

اتفاقا خواهرم تازه مدتی که حالش خوب شده چون بیماری سختی داره باورت میشه انقدر ذهن و جسمم درگیرش بود که تا الان به قیمتها نگاه نکرده بودم 

الان رفتم قیمتها رو دیدم شوکه شدم 

چون دو تا بچه دارم و قاعدتا وقتی اجاره بیشتری بخوام بدم مجبورم از خیلی چیزا بزنم این چیزیه که ناراحتم میکنه 

وامی هم که قرار بود جور بشه جور نشد و همه برنامه هامون بهم ریخت 

خیلی مستأصل شدم 

الهی که همه مستاجرا به زودی خونه داربشن

عزیزم تنها نیستی الان متاسفانه اکثرا تو همین وضعیت هستن تازه شما خوب خوبشی نگران نباش خداروشکر کن که ...

قربونت برم من خودم خونه داشتم دو خواب بزرگ، با یه اشتباه همه چیزمون از دست رفت 

الان همون خونه کلی پولشه ولی ما ۱۰۰ مونده برای رهن خونه !

اصلا گفتنی نیست 

دیگه سالهای طلایی رو از دست دادیم 

عزیزم کدوم شهری؟ 

تهران

مرسی مهربون زحمت کشیدی حرفهای قشنگی زدی  اتفاقا خواهرم تازه مدتی که حالش خوب شده چون بیماری سخ ...

عزبزم من برات دعا میکنم انشالله مشکلت حل بشه 

خودت هم ی چله بردار 

دعای معراج و نادعلی خیلی خوبه 

من مستاجر نیستم ولی  همیشه ناراحت مستاجرهام 

انشالله زود زود خونه دار بشی