2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خیلی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 122 پست

الان کله سحری بالا ۵ نفر مثل شما بودنن،پس ببین چقدر هستن.

اگر دوستت داری دوستت بشو

من شخصی حلش کنی بی دردسر هست

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
الان کله سحری بالا ۵ نفر مثل شما بودنن،پس ببین چقدر هستن. اگر دوستت داری دوستت بشو من شخصی حلش کنی ...

متوجه نشدم منظورتو خانومی

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مشکل من اینه میرم بیرون احساس میکنم همه از من کوتاهترن😦نمیدونم شایدم من اینطور فکر میکنم

عزیزم  قد بلندی آروزی همه اسیاییها هست .

الان مردم چین و ژاپن رو ببین برای اینکه قدشون بلند بشه چه کارایی میکنند اما ژنتیکشون کوتوله هست کاریش نمیشه کرد مگر اینکه به زور  دارو و جراحی و حتی ازدواج با اروپاییها میخان یه اصلاحاتی تو زنتیکشون بدن 😂😂😂برو خدا رو شکر کن و از اینکه مثل بقیه مجبور نیستی برای بلند شدن قدت کفشهای پاشنه بلند ده سانتی بپوشی یه جایزه واسه قد خوشگلت برای خودت بخر. 

برو خودت رو جلو آینه ببین و لدتش ببرررر😎😎😎😎😙😙😙😙

تتلو انگل جامعه ماست    
آبجیتون دراز به نظر نمیاد؟یا از اکثریت بلندتر نیست؟ببخشید که اینطور گفتم(دراز)چون مشکل خودم همینه

نه اصلا از نظر تیپی همه بهش میگن کمر باریک و خیلی خوشتیپیو اینا،بعدشم قد کوتاه و متوسط بیشتره تو جامعه تو هم اطرافت همه این مدلی هستن حس بدی داره،اما مدلینگ های خارجی رو نگاه کن اکثرا اون تیپی ان 

عزیزم  قد بلندی آروزی همه اسیاییها هست . الان مردم چین و ژاپن رو ببین برای اینکه قدشون بلند بش ...

آدم با شما حرف میزنه حالش خوب میشه😍😍😍کم کم دارم باور میکنم احساسی که از قدم داشتم توهم ذهن خودم بود

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
نه اصلا از نظر تیپی همه بهش میگن کمر باریک و خیلی خوشتیپیو اینا،بعدشم قد کوتاه و متوسط بیشتره تو جام ...

آفرین دقیقا حرف دلمو زدی درد اصلی من همینه که باعث شده منم اینطوری فکر کنم

بچه ها برا همتون درخواست دوستی فرستادم اگه دوست داشتین قبول کنین خوشحال میشم دوستای قد بلند داشته باشم😍

خواهر شوهر من قدش 176 هست چه فخری هم می فروشه جمعه عروسیش بود می خواست بلند تراز شوهر  به نظر نیاد کفش روفرشی از این پلاستیکی ها پوشیده بود 

ولی خیلی خوش هیکه وزنش هم 64 هستش

همه بهش حسادت می کنن

ایرونی ها رو نبین کوتاه هست همه دوست خواهرم قدش بلنده خیلی رفته بوده گرجستان می گفت دخترهای اونجا خیل بلند هستن دربرابر اونها کوتاه به نظر می یومدم رفتم کفش پاشنه بلند خریدم

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

مشکل از تو نیست عزیزم.مشکل از منه که با قد۱۵۵ از کنارت رد میشم و فکر میکنی درازی😂😂😂

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

فقط لطفا از قد وبالای خودتوک تعریف میکنید مواظب باشید به ما کوتاهها توهین نشه😑.

من چقدر اعتماد به نفس دارم که کفش پاشنه بلندم نمیپوشم😂😂

تاحالا حسرت قدبلند نداشتم😕چرا آیا؟؟؟؟؟

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین
اگه ١٧٢دراز پس من چي بگم كه ١٧٩😕

یعنی اگه بدونید چقدر خوشحالم از وجود شما😄از اینکه تنها نیستم

مشکل از تو نیست عزیزم.مشکل از منه که با قد۱۵۵ از کنارت رد میشم و فکر میکنی درازی😂😂😂

الهی عزیزم😚

منم قدم بلنده.بخاطره اختلاف قدی کمی که با همسرم دارم اصلا کفش پاشنه دار حتی تو عروسیا نمیپوشم.از قدم ...

قدت چنده مهسا جون؟منم مشکل کفش دارم البته نه بخاطر همسرم بیشتر به خاطر این احساس لعنتیه دراز بودن😣