2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خیلی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 122 پست

کلن سعی کن کمال گرا نباشی

شما ۹۹ + داری و برفرض 

۱- داری

نباید اون همه رها کنی

برای یک مورد که دل به خواه نیست

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  

با خودتت صادق باش

نباید سخت اش کنی

مغز وقتی پیام غم با عصب میده

ذهن مستعد واسوس

شروع می کنه تراژدی می نویسه

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین ب بخور ،غم های

بی دلیل خوب می کنه

برنج،جوانه گندم ونان سنکک 

داری این ویتامین هستن

تخم شربتی انرژی بهت میده

خون رسانی بدن بالا می بره

اب زیاد بخور

راه برو و سعی مشابهات بیای

نه تفاوتها

واقعااااا؟

ما خانوادگی کلن قد بلندیم خدا رو شکر همسری هم 185 قدش هست .

منم قدم 172 هست .

تا حالا اصلن به این موضوع فک نکرده بودم که درازم😂😂😂😂

اتفاقا خیلی هم خوش تیپ و با حالم 😎😎😎همیشه تیپ اسپرت راحت میزنم با کفشهای تخت خیلی هم راحتم یعنی واقعا از قد و هیکلم راضیم ...

خدا رو 100 هزار مرتبه شکرررررررر

تتلو انگل جامعه ماست    
کلن سعی کن کمال گرا نباشی شما ۹۹ + داری و برفرض  ۱- داری نباید اون همه رها کنی برای یک مورد ...

میدونید مشکل من چیه؟من حس میکنم این یه دونه _1همه اون +99تا رو خراب کرده.همش میگم مثلا اگه کوتاهتر بودم فلان عملو میکردم خوشگلتر میشدم ولی الان اگه بکنم خوشگل نمیشم چون قدم زشته😣نمیدونم تونستم منظورمو بهتون برسونم یا نه

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
واقعااااا؟ ما خانوادگی کلن قد بلندیم خدا رو شکر همسری هم 185 قدش هست . منم قدم 172 هست . تا حالا ...

چه خوب عزیزم.یکم از این حس خوبت به منم بده

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

منبع این حس بد ،برای گذشته است.انسانهای حسود دائما.بدنبال تحقیر هستن

چاقی

درازی

لاغری

کوتاهی

ویتامین ب بخور ،غم های بی دلیل خوب می کنه برنج،جوانه گندم ونان سنکک  داری این ویتامین هستن ...

یعنی میگین دوستای قد بلند پیدا کنم برام خوبه؟

کلام اخر،

شما باید یاد بگیری با نصف هم زندگی کنی ،وگرنه روزگار بهت یاد میده

و نکته بدی دنبال تایید طلبی نباش 

الان همه دخترهای مانکنهای دنیا قدشون بالای 178 هست .

خیلی هم خوشگل و خوش تیپ هستند .البته یه حسی بهم میگه شما بیشتر بد لباس و بی سلیقه باشید و نمی دونید چی بپوشید تا ظاهری فوق العاده پیدا کنید واسه همین احساس بدی نسبت به خودتون دارید.

چندتا مجله مد و لباس میتونه مشکلت رو حل کنه همین 😉😉😉

تتلو انگل جامعه ماست    
این که خوبه خواهر منم 172 تازه وزنش 60 همه بهش میگن خوشتیپ،ولی من خودم قدمو دوس داره 168 هس چون همسر ...

آبجیتون دراز به نظر نمیاد؟یا از اکثریت بلندتر نیست؟ببخشید که اینطور گفتم(دراز)چون مشکل خودم همینه

الان همه دخترهای مانکنهای دنیا قدشون بالای 178 هست . خیلی هم خوشگل و خوش تیپ هستند .البته یه حسی به ...

نه مشکل من اینه میرم بیرون احساس میکنم همه از من کوتاهترن😦نمیدونم شایدم من اینطور فکر میکنم