2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خیلی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 122 پست
آدم با شما حرف میزنه حالش خوب میشه😍😍😍کم کم دارم باور میکنم احساسی که از قدم داشتم توهم ذهن خودم ب ...

عااااره باباااا

منکه به جون بچم اینقد راضیم از خودم که نگوووو البته خودشیفته و الکی خوش نیستم اما خوشحال و راضیم از قد و هیکل و قیافم اگه دوست داری پولت رو واسه عمل زیبایی خرج کنی برو چال گونه بزار خواهر من یه چال گونه برا خودش گداشت که خیلی خوشکلش کرده .

یه عمل سرپایی هست که موضعی  بی حس میکنند سریع هم مرخص میشی خیلی هم ارزونه حدود یک میلیون و نیم میشه تازه  بعد چند ساعت هم میتونی همه چی بخوری.

تتلو انگل جامعه ماست    
عااااره باباااا منکه به جون بچم اینقد راضیم از خودم که نگوووو البته خودشیفته و الکی خوش نیستم اما خ ...

اتفاقا من مادرزادی لپم چال داره😄فقط مشکلم اینه حس میکنم قدم جلوی به چشم اومدن همه زیبایی هامو گرفته😑

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من مادرزادی لپم چال داره😄فقط مشکلم اینه حس میکنم قدم جلوی به چشم اومدن همه زیبایی هامو گرفته ...

چه عاااااااالی

از قدت برای نشون دادن خوشگلیات کمال استفاده رو ببر دختر خوب .

قد بلندی آروزی بیش از نیم میلیارد آدم روی کره زمین هست عزیزمممم برو حالش رو ببر.

من که امروز یه تیپ اسپرت سفید و کرم میزنم و با سینا جونم میرم بیرون شما هم امروز یه تیپ خوشگل بزن و با احساس فوق العاده به خودت برو بیرون قدم بزن و از زندگیت و نعمتهای خدا دادیت لذت  ببر😎😎😎

تتلو انگل جامعه ماست    
همه همینو میگن پس چرا من احساس دراز بودن دارم؟😢

هنوز دراز نديدي عزيزم شما قدت عاليه ك 😁😁😁

به نظرم زن ديگه نهايت ١٧٠-١٧٢ عاليه ،بزرگتر از اون دراز هست و اصلا قشنگ نيست!

زن بايد قدش از مردا بلندتر نباشه شما هم از خيلي از مردا كوتاه تري پس اوكي هستي .

زن بايد ظرافت داشته باسه هم تو هيكل هم قد فرقي نداره شما خوبي عزيزم .

قد منم ١٧٠ اما هميشه حس دراز بودن دارم دوست داشتم ١٦٥ بودم نهايتششش😢

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
هنوز دراز نديدي عزيزم شما قدت عاليه ك 😁😁😁 به نظرم زن ديگه نهايت ١٧٠-١٧٢ عاليه ،بزرگتر از اون درا ...

بهار پس توام مثل منی😧

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
چه عاااااااالی از قدت برای نشون دادن خوشگلیات کمال استفاده رو ببر دختر خوب . قد بلندی آروزی بیش از ...

همیشه  موفق و شاد باشی دوستم

من قدم ۱۷۵ هستش ولی احساس دراز بودن نمیکنم چون قد بلند بودنو دوست دارم 

چه عالی مهم همون احساسیه که آدم نسبت به خودش داره.کاش منم مثل شما بودم

چه عالی مهم همون احساسیه که آدم نسبت به خودش داره.کاش منم مثل شما بودم

منم گاهی ک با دوستام میرفتم بیرون یه سروگردن بالاتر بودم یکم فراری بودم از جمع دوستام بیرون رفتنی چون خیلی میرفتم تو چشم و اعتماد بنفسم پایین بود ولی بعد ک دیدم تو فامیل شوهرم همه قداشون کوتاست دنبال قرصو دارو اینان برای بلندتر شدن قدشون یا همشون کفشایه خیلی خیلی پاشنه بلند میپوشن اعتماد بنفسم رفت بالاتر 

خیلیا ارزوشونه جایه شما باشن 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
منم گاهی ک با دوستام میرفتم بیرون یه سروگردن بالاتر بودم یکم فراری بودم از جمع دوستام بیرون رفتنی چو ...

چه خوب که احساسمو درک کردین

به نظرم شما رو لباسها و تیپت کار نمیکنی. 

اگه لباسهایی بپوشی که قد وهیکلت زیبا نشون داده شه اعتماد به نفست بالا میره و از قد و هیکلت خیلی هم خوشت خواهد اومد. 

کلا نظر من اینه آدم میتونه تو هر قد و هیکلی تیپی بزنه که زیبا و دوست داشتنی باشه. 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
چه خوب که احساسمو درک کردین

فدات عزیزم منم دوران مجردیم خیلی ناراحت بودم ولی الان بهتر شدم 

من شب عروسیم پاشنه کفشم تخت تخت بود 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

همش تقصیر شوهرته.اگه 10 سانت بلندتر بود این مشکلات پیش نمیومد😁😠😠

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.