2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا تاپیک اخرم عزیز

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
۷ الی ده کیلو لاغر شم عالی میشم

خوبه خیلی نی با همون کالری شماری انجام بده فقد اولش ب این سبکی ک میگم برو

اول ببین کالری مورد نیازت در روز چقده جوری ک وزنت تغییری نداشته باشه مثلن میگه۱۵۰۰کالری ت میای اول۳۰۰کالری ازش کم میکنی میشه ۱۲۰۰کالری 

بعد بیا روز اول از ۴۰۰کالری در روز شرو کن و فستینک حالت روزه و اینا بگیر ک خیلی اذیت نشی دو روز۴۰۰کالری ،دو روز بعدی۵۰۰,دو روز بعدی۶۰۰همینجوری اروم اروم برو بالا تا برسی ب روزی۱۲۰۰کالری(این باعث از بین رفتن اشتهات میشه یه روش دیگه هم هس اینک تا یه هفته فستینگ بگیری و صبح و شبش ک میخوای غذا بخوری فقد یک سوم معدت باشه اینو اگ دقیق انجام بدی یه هفته ای جواب میده حالا حجم معده هم پایین بت میگم چجوری دربیاری) از اون روز ب بعد تا پنج روز ۱۲۰۰کالری مصرف کن روز ششم۸۰۰کالری

و عوضش روز بعدش ک میشه روز هفتم۲۰۰۰کالری و بعد روز هشتم باز این۸۰۰کالری و بعد این شوکی ک دادی دوباره طبق روال همون۱۲۰۰کالری رو مصرف کن

یعنی بعد اینک دوره ی کاهش اشتها رو گذروندی و ب ۱۲۰۰کالری رسیدی

چرخه ی۱۲۰۰کالری انجوری میشه ک

روز اول۱۲۰۰

دوم۱۲۰۰

سوم۱۲۰۰

چهارم ۱۲۰۰

پنجم۱۲۰۰

ششم۸۰۰

هفتم ۲۰۰۰

هشتم۸۰۰(شب روز هشتم یه قاشق سنای مکی و دو قاشق گل محمدی یه لیوان اب جوش میریزی روش درشو میزاری ده دقیقه دم بیاد و بعد قبل خواب میخوری فرداش ممکنه اسهال بشی و اینا ولی همرو قشنگ میشوره میبره اب کافی هم یادت نره ت رژیم ولی اب خالی نخور بصورت دمنوش سوپ  شربت خاکشیر فلان باشه)

و دوباره همین چرخه رو تکرار کن

و تو این سیکل ۱۲۰۰کالری  پیاده روی روزانه هم اضافه کن و  اینو از روزی۱۰دقیقه شرو کن و هر روز بهش پنج دقیقه اضاف کن تا برسه به یک ساعتو نیم

(حجم معده هم انجوری اندازه گرفته میشه ک موقعی ک معدت دگ تقریبن پر نیس غذاها هضم شده میای اب میخوری بعد ببین چنتا لیوان جامیگیره و بعد اون دیگه احساس سیری میکنی مثلن اگ بعد سه لیوان دگ حس سیری بهت دس داد یعنی حجمت انقده حالا میای اینو÷۳میکنی

غذاخوردنت انجوری میشه ک مثلن برنجه خورشته نونه هرچی کل حجم غذات باس اندازه یه لیوان جا بگیره بیشتر یه لیوان نشه یه لیوانم نوشیدنی میخوری همین..نهارم ک تعطیل اگ نتونستی تحمل کنی فقد درحد یه میوه ای سیبی پرتقالی چایی چیزی و شامم طبق همین فرمول یک سوم اگ بتونی ظهرا اون میوه و ایناهم نخوری ک خیلی خوب میشه فستینگ بگیر این یه هفته رو اوکی بشه )

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿