2777
2789
عنوان

خریدار میلیونی موهای طبیعی

403 بازدید | 12 پست

09917272311

روبیکا یا ایتا عکس موهاتون رو ارسال کنید

خریدار موی طبیعی خام بالای 50 سانت رنگی و حنادار بالای 60 سانت..  خرید موی طلائی و بور و زال با قیمت استثنایی... 

خرید از تهران و کرج و مناطق اطراف... 

هعی وقتی درمورد فروش مو میخونم دلم میگیره

یکی ازرفیقام بخاطر بی پولی مجبور شد موهاش که تاکمرش بودو بفروشه ب مبلغ ناچیز🥲

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی وقتی درمورد فروش مو میخونم دلم میگیره یکی ازرفیقام بخاطر بی پولی مجبور شد موهاش که تاکمرش بودو ...

اصلا ربطی به نیاز مالی نداره..  الان خیلی از کسایی که ما ازشون خرید میکنیم از لحاظ مالی هم اوکی هستن ولی میخوان موهاشون رو کوتاه کنن عاقلانه اس که بفروشن. الانم موی کوتاه خیلی مد هستش. 

اصلا ربطی به نیاز مالی نداره..  الان خیلی از کسایی که ما ازشون خرید میکنیم از لحاظ مالی هم اوکی ...

قاطع نگو ربطی ب نیاز مالی نداره

یکی دیگ از دوستامم میخواد موهاشو بفروشه بخاطر این ی مشکلی داره پول‌ نداره حلش کنه😑

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
قاطع نگو ربطی ب نیاز مالی نداره یکی دیگ از دوستامم میخواد موهاشو بفروشه بخاطر این ی مشکلی داره پول‌ ...

من بر اساس تجربه ی شخصیم این رو میگم.  قبلا به خاطره نیاز مالی بود ولی الان خیلی بورس شده فروش مو