2777
2789
عنوان

چرا من هیچ خواستگاری ندارم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 12742 بازدید | 99 پست
همه جای ایران همین وضعه...تا دلتو هم میدی به کسی دلتو میشکنه و میره با کس دیگه یا دنبال زندگی خودش . ...

اره خدایی ولی خب تنهایی هم دیگه نمیشه آدم باید از یه جایی به بعد تشکیل خانواده و زندگی بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خدایی ولی خب تنهایی هم دیگه نمیشه آدم باید از یه جایی به بعد تشکیل خانواده و زندگی بده 

اره سخته خودمم تنهام ...خدا کنه ک قسمت خوبی نصیبتون بشه .

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

مرسی همچنین خدا هم برای شما یه همسر خوشگل پولداره با اخلاق بزاره کنار  لرستان بودین؟

ان شالله.دقیقا همچنین ویژگی های از خدا خواستم .ن ما در استان فارس زندگی میکنیم شهرستان نورآباد ممسنی ...

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

نمیشه رل نزد و ازدواج کرد.؟ من الان می‌خوام ازدواج کنم برم خواستگاری ولی دخترا دیگه کسی به ازدواج ف ...

اصن دیگ دارن ب گند میکشن جامعه رو والا من خودم رسمای قدیمو تو اینجور چیزا بیشتر دوست دارم 

هوش کلامیم صفره 😂  چه اعتماد به سقفی هم دارم هعی

منم اول اشتباه خوندم 

طبیعیه😂♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اصن دیگ دارن ب گند میکشن جامعه رو والا من خودم رسمای قدیمو تو اینجور چیزا بیشتر دوست دارم 

اره خدایی قدیما واقعا قشنگ بود همه معیار ها هم مهم بودن و زندگی ها مستحکم تر عاشقانه تر بود