2777
2789
عنوان

چرا من هیچ خواستگاری ندارم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 12741 بازدید | 99 پست
تا وقتی پسرا از یه راه دیگه تامین میشن و بعضی از دخترا هم بهشون پا میدن هیچ پسری زیر بار خواستگاری و ...

دقیقا 

من خودم بالای ۲۹ هستم مجرد 

با ظاهر بازن خوب 

یه عده زن ، اینده ما رو خراب کردن و مردای هول 

خودمون باید برای خودمون ارزش قائل بشیم 

فساد 

راحت الوصول بودن بعضی خانم ها 

بی مسئولیتی بعضی اقایون 

تورم و‌گرانی 

نتیجه میشه ما دخترا با ظاهر و باطن خوب ، حسرت یه عشق و همدم واقعی و زندگی مستقل روی دلمون میمونه 

💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  من خودم بالای ۲۹ هستم مجرد  با ظاهر بازن خوب  یه عده زن ، اینده ما رو خراب ...

بنده آقا هستم و حرفاتون واقعیت بود تنها چیزی که امروزه حسرت شده برای بیشتر آدما عشق. واقعی و تعهد هست

بنده آقا هستم و حرفاتون واقعیت بود تنها چیزی که امروزه حسرت شده برای بیشتر آدما عشق. واقعی و تعهد هس ...

مچکر 

بله درسته 

خدا نکنه یه ادم احساساتی ،  پایبند و متعهد ، زندگیش بدون عشق بگذره ، درد بزرگیه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
خب من که واقعا نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم چطوری آدم مناسب پیدا کنم تو این دوره زمونه بد 

خب باید یکی به چشمت بیاد مثلا ی خصوصیت از کسی بعد اگه شد ارتباط و اگه به تفاهم رسیدین ازدواج 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

مچکر  بله درسته  خدا نکنه یه ادم احساساتی ،  پایبند و متعهد ، زندگیش بدون عشق بگذره ...

من چون احساس میکنم شخصیتی با شما یکی هستم کامل می‌دونم چی میگین و درک میکنم 

بعضی وقت ها دلم میخواد بیست سال زودتر بدنیا میومدم قدیما عشق ها قشنگتر‌بود