2777
2789
عنوان

چرا من هیچ خواستگاری ندارم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 12736 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترا 

پارسال یک مشکل بزرگ داشتم دیدم یکی از کاربرای سایت شماره یک خانمی رو گذاشته و خیلی ازش تعریف کرده منم چون خیلی درمونده بودم زنگ زدم و چون کارشون دعا و طلسم و این چیزا نبود اعتماد کردم و خدا رو شکر در کمال ناباوری مشکلم حل شد شمارش رو میذارم اگه دوست دارید ازش کمک بگیرید البته مشکل من ازدواج نبود ولی تو کانالش دیدم با کمکش خیلی ها ازدواج کردند یا مشکلات زناشویی داشتند حل شده 

09362055754 

امیدوارم بتونم کمک کوچیکی کرده باشم 

سلام دخترا پارسال یک مشکل بزرگ داشتم دیدم یکی از کاربرای سایت شماره یک خانمی رو گذاشته و خیلی ازش تع ...

مرررسی مائده جون بابت معرفی این خانوم مشکلم حل شد 

الهی به تک تک آرزوهات برسی 🙏

خواستگار داشتن فق به پیشونی ربط داره خواهر یکی میبینی همه غلطی کرده همه هم میخوانشیکیم اصلا بگو بهتر ...

منظورت پولدار بودن خانواده هست یا اخلاق درستی خانواده