2777
2789

خیلیی رانندگی دوست دارم یاد بگیرم ولی بشدتتت فوبیا از خیابون رد شدن دارم 20 سالمه نمیتونم از خیابون  رد شم اگه تنها باشم به یه عابر میگم منو از خیابون رد کنه  

مامانم گیر داده برو رانندگی ولی من میدونم سر پیچ و دور برگردونا سنگ کوب میکنم حتی تو ماشین هستم بابام میخواد دور بزنه چشمامو میبندم که نبینم همش فکر میکنم الان یه ماشین ازونور خیابون میزنه بهمون

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این فکرت ک اصلا نمیتونی رانندگی کنی😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

ت باس پیش من میبودی یکاری میکردم هرچی فوبیاس ع ذهنت بپره😐

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چیکار کنم الوچه جان    ؟

اصلااا نترس

فرمون زیر دست توی

ترمزم زیر پاته

چن بار تمرین کنی عاشق رانندکی میشی

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
اصلااا نترس فرمون زیر دست توی ترمزم زیر پاته چن بار تمرین کنی عاشق رانندکی میشی

اخه ترسم تو دوربرگردوناس یا مثلا از تو کوچه میخوای وارد خیابون بشی ماشینا با سرعت میرن اجازه نمیدن تو بری تو خیابون ازینه  که خیلی میترسم

اخه ترسم تو دوربرگردوناس یا مثلا از تو کوچه میخوای وارد خیابون بشی ماشینا با سرعت میرن اجازه نمیدن ت ...

خب وقتی رانندگی بلد باشی عین آب خوردن میمونه برات

چیکار میکردی؟    

پرتت میکردم وسط جاده میگفتم حالا در شو😐😂باور کن بعد دوسه بار فوبیات درس میشد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

پرتت میکردم وسط جاده میگفتم حالا در شو😐😂باور کن بعد دوسه بار فوبیات درس میشد

بعدم تصادف میکردم میمیردم