2777
2789
عنوان

خدایا من فکر نکنم هیچوقت راننده بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست
من  فوبیا آمپول دارم ولی فک نکنم بتونی بره من کاری کنی☹

چرا سر کننده موضعی بزن 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم تصادف میکردم میمیردم    

ن باو ملت پول دیه ندارن بدن خودشون وایمیسن 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه سوال راستی برای ترس از آمپول واینچیزا مشاور میتونه کاری کنه یانه؟ نخندیا🤦‍♀️واقعا اطلاع ندارم پ ...

تنها راه درمانی ک میشه داد اینک با ترست روبرو بشی روانشناسم بری همینو میگه میتونی از شرطی سازی هم استفاده کنی با سوزن امپول شکسته ک تیز نیس و اسیبی نمیزنه ب دستت فشار بده تاجاییک دردش برات قابل تحمل باشه همزمان اهنگ مورد علاقت و خوراکی محبوبتو بجو روزی چن بار تکرارش کن موقع اینکار حس خوب ب خودت بده فقد زیاده روی نکن ممکنه مغزت زیادی شرطی سازی بشه اگ موقع گرفتنش تو دستتم حس ترس داری با سوزن امپول میوه یا گوجه اینارو امپول بزن جوریک قبحت بریزه و یچیز عادی بشه برات

ببین من نوک اینو شکستم ن تو دس فرو میره ن اسیبی میزنه یه پارچه دور سوزنش بپیچ بعد ع وسط بشکنش

عشقم میشه بهم درخواست بدی یه چی میخوام بگم اینجا نمیشه مرسی ♥️

درخواست دادم گلم