2821
2789

خیلی حس بدیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ازادیت مبارک

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واااای وااااای !😂😂 حالتو من درک میکنم فقط 

خوش اومدی 🙏☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

واییی منم یه مدت تعلیق بودم کلی کمک و نظر و تجربه مشابه و کلی حتی مخالفت داشتم ولی نمیشد کاری کنم...😖

چون توی یه تاپیک جنسی نظر داده بودم😂🤦‍♀️

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
خیلی زیاد  اصلا راجب خط مقررات سایت نمیدونستم .

والا منم نمیدونستم

یک ماه مردم تو زندون سایت😂

کسی هس بخواد برای تاپیکی ک نمیخواد گزارش بزنم؟ بجاش یکار برام انجام بده؟؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

والا منم نمیدونستم یک ماه مردم تو زندون سایت😂

تاپیکی ک بخواب بترکه نداری؟ میخوای براشون گزارش بزنم؟بجاش یکاری برام میکنی؟😂🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چجوری بفهمیم کسی تعلیق شده یا نه

اخخخ همینو میخوام بدونم بشدت

سپاس گزارم  اینجا خیلی عوض شده.😂

تو نبودی سوت و کور بود

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792