2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بگو تا برم

کاربر amirww11 

@نذاشتم تا تگ نشه یوقت

تو همینو یه @بذاری پیداش میکنی مرده تازه عضو شده تو یه تاپیک کلی مزخرف گف تاپیکو به بیراهه برد چون کم اورده بود ب امضام گیر داد حرفای سیاسی گف ولی خب ازاون حرفای سیاسی دوست‌داشتنی اینطرفی (😂🤦🏻‍♀️)

نی نی یار اومد تاپیکو ترکوند ولی نمیدونم تعلیق شد یا ن فقط میخوام همینو بدونم چون این کاربرو من لاید تعلیقش کنم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کاربر amirww11  @نذاشتم تا تگ نشه یوقت تو همینو یه @بذاری پیداش میکنی مرده تازه عضو شده تو یه ...

گزاشتم کامنت

ولب تا یک رب به هشت امشب بوده تو سایت

فک نکنم پس تعلیق باشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ممنونم عزیزم مرسی از همدردیت😂🤭

خواهش میکنم ، منو بخاطر یه پست (نظر) تو یه تاپیک ۳۰یا۳۰ یکماه تعلیق کردن!😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خواهش میکنم ، منو بخاطر یه پست (نظر) تو یه تاپیک ۳۰یا۳۰ یکماه تعلیق کردن!😂

دقیقا منم همین مشکل برام پیش اوند 

یه تاپیک زدم ماه پیش از استرس مربوط به جو اونموقع بود💣🚀

گزاشتم کامنت ولب تا یک رب به هشت امشب بوده تو سایت فک نکنم پس تعلیق باشه

قربونتو مرسی 🤍

اره همون تایما بحث بود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

قربونتو مرسی 🤍 اره همون تایما بحث بود

قربونت

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عزیزم چجوری دراومدی ب منم یاد بده

سلام

اگر تعلیق شدین خواستین برگردین:

💝💝💝 در مورد برگشت کاربری: 

https://ninisite.co/discussion/topic/13298804

💛🧡❤🖤 در مورد انواع اخطارها در طرح جدید تعلیق:

https://ninisite.co/discussion/topic/12716918

سایت خرابه لینک ها آبی نمیشن:

🟩 روی لینک نگه دارین بعد بزنین بازکردن

یا

🟨 لینک رو کپی و توی مرورگرتون بازش کنین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز