2777
2789

واقعا چقدر تو سایت از این قبیل تاپیکا میشنوی؟! افسردگی و کات و... 

اوناییم ک هنوز کات نکردن خیلی زیاد درگیرن و مشکلات دارن

من ادم مذهبی نیستم ولی امروز یه جمله خوندم که تو دین میگه در برابر مرد نامحرم تکبر داشته باشید! واقعا باید با اب طلا نوشت

پسرا تشنه به دست اوردن دخترین که سخت به دست میاد

با کمال میلللل باهاش ازدواج میکنن تازه فکر میکنن برد کردن! اونیم ک قصدش بکن درو بودن باشه میزاره میره چون دنبال راهیه ک زود و اسون نتیجه بده ولی تو دلش اون دخترو تحسین میکنه 

ولی متاسفانه دخترای ما انقدر زود وا میدن ک هیچی🙃 زود صمیمی میشن زود پا میدن زود دل میبندن به حرفای پوچ و نمیتونن غرور خودشون ینی همون تکبرو حفظ کنن

کوتاه میان بخاطر پسره و زیر بار هزارتا خواسته میرن چون احساسشون درگیره

پسرا قبل اینکه دلتونو به دست بیارن برده شمان ولی بعد اینکه دلتو به دست اوردن شما برده میشین! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمله اخرت رو با طلااااا باید نوشت. شکست عشقی خورده ها میفهمن چی گفتی...

دقت کردی قبل این مختو بزنن چقدرررر التماس میکنن؟ بعدش شما التماس میکنین ک فقط به زنگ شما جواب بدن! بارها دوستام گفتن پس چرا منو نمیخواست اون همه اصرار کرد

قبول دارم که برای پسرا هرچی دست نیافتنی تر باشی بیشتر به خودت اهمیت بدی بیشتر به سمتت میان

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
کلمه به کلمه حرفاتو قبول دارم و باهات موافقم! ولی من به یه نتیجه دیگه ام رسیدم اینطوری هم باشی تنها ...

ن عزیزم این طوری نیست

ادم به درد نخور ک مهم نیست ادمی ک سرش به تنش بیارزه میدونه دنبال کی باشه

ن عزیزم این طوری نیست ادم به درد نخور ک مهم نیست ادمی ک سرش به تنش بیارزه میدونه دنبال کی باشه

نیست ۲۶ سالمه روش ازدواج دخترای دورمو دوست ندارم آسه میرم آسه میام تا حالا مرتکب هیچ خطایی نشدم تو اجتماعم هستم ولی دریغ از یه نفر که ...

دقت کردی قبل این مختو بزنن چقدرررر التماس میکنن؟ بعدش شما التماس میکنین ک فقط به زنگ شما جواب بدن! ب ...

دقیقا

قبلش یکی دیگن کلا

وقتی میفهمن عاشق و وابسه شدی 

کلا میشن یکی دیگه

قبلا همش زنگ میزده در دسترس بوده جواب پیامارو زود میداده

بعدش کلا گم و گوره😂

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
دیگه ایران شده مثه خارج. خارجیا فقط دنبال سکسن ایرونیا هم شدن عین همونا چه دختر چه پسر.

اره ولی واقعا نمیشه با طرز تفکر ایرانی سبک اروپایی رفت

روشن فکر ترین پسرا رو دیدم میگن دختر باید فلان باشه بسان باشه برای ازدواج!! خودم پرام ریخته