عزیزم من پیش سنجری و اورکی رفتم دکتر سنجری شلوغ تره و خیلی ازش تعریف میکنن دکتر اورکی جوانه و خیلی خوش رفتارو مهربون تشخیصاشونم مثل هم بود برایه من .در مورد حسن زاده اطلاعی ندارم .الان دکترمو عوض کردم کلا
خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊
عزیزم من پیش سنجری و اورکی رفتم دکتر سنجری شلوغ تره و خیلی ازش تعریف میکنن دکتر اورکی جوانه و خیلی خ ...
مامان عسل جون منم به خاطر شلوغی دکتر سنجری رو دیگه نمیرم بهم گفتن دکتر حسن زاده خوبه که الان پیششون میرم، حالا تو سایت دیدم از دکتر اورکی تعریف میکردن، من چون سابقه سقط دارم دنبال دکتر خوبم ، ولی در کل میگن همه دکترای اقبال خوبن فقط یه سریاشون خیلی اسم در کردن واسه همین شلوغترن
مامان عسل جون منم به خاطر شلوغی دکتر سنجری رو دیگه نمیرم بهم گفتن دکتر حسن زاده خوبه که الان پ ...
دقیقا همینجوریه ولی من تعریف سنجری تو سزارین و بخیش خیلی شنیدم ولی خوب یخورده بداخلاقم هست بعضی وقتا ولی دکتر اورکی خیلی اراسته و مهربونه جوانتر از سنجری هم هست ولی من زیاد با بیماراش حرف نزدم در مورد کارش ولی همشون راضی بودن کلا بیمارستان اقبال دکترایه خوبی برایه زنان دارن ولی بعضیاشون زیر میزیم میگیرن ولی سنجری فکر نکنم بگیره
خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊