2777
2789

دوستان کیا با سرما خوردگی باردار شدن مثلا موقع اقدام ب بارداری سرما خورده باشین...اونم با سرفه... چیکار کنم بنطرتون جلوگیری کنم یا موردی نداره آخه موقع سرفه خیلی ببخشید اسپرما می‌ریزه بیرون

دخترم یعنی دنیام عاشقتم دختریکی یدونه ام😘😘💞

نترس طوری نمیشه فقط باردار شدی تب خوب نیس باعث سقط میشه

سرفه ک چیزی نیس

بعد رابطه نیم ساعت پاتو بگیر بالا. اون اسپرمی ک باید بره میره نگران نباش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی خواهر من....اسپرمی که با سرفه بریزه بیرون اصلا نطفه نشه بهتره😅😅😅

ببخشیدا مگ رحم ما چاهه ک بگیم رفته ته چاه...مگ چقد جلوتر میره میگم سرفه میکنم اونم یکی دوبار نه چند بار خب اونو چجوری نگه داریم 

😅دیگ چاره ایی نیس شماام بخندین

چند وقته اقدامین؟ من از دوماه پیش اقدام کردم این ماه قبل پریودم سمت چپ زیر شکمم میگرفت ول میکردم فکر کردم باردارم ولی پریود شدم 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
نترس طوری نمیشه فقط باردار شدی تب خوب نیس باعث سقط میشه سرفه ک چیزی نیس بعد رابطه نیم ساعت پاتو بگ ...

والا انقد سرفه کردم ک زیر شکمم درد میکنه...میگم انقد ک سرفه میکنم شکمم تکون میخوره بچه ایی نمیمونه 

چند وقته اقدامین؟ من از دوماه پیش اقدام کردم این ماه قبل پریودم سمت چپ زیر شکمم میگرفت ول میکردم فکر ...

تقریبا 5ماه اونم پشت سرهم نه یک ماه درمیون فاصله انداختم 

ببخشیدا مگ رحم ما چاهه ک بگیم رفته ته چاه...مگ چقد جلوتر میره میگم سرفه میکنم اونم یکی دوبار نه چند ...

با هر بار تخلیه میلیون ها اسپرم وارد واژن میشن یکیشو لازم داری

اگ اسپرمه زرنگ باشه جلوشم بگیری میره 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

با هر بار تخلیه میلیون ها اسپرم وارد واژن میشن یکیشو لازم داری اگ اسپرمه زرنگ باشه جلوشم بگیری میره ...

دقیقا....آخه عزیزم من تو رژیم پسرمم میترسم بدرد بخوراش بیان بیرون 😅

والا انقد سرفه کردم ک زیر شکمم درد میکنه...میگم انقد ک سرفه میکنم شکمم تکون میخوره بچه ایی نمیمونه&n ...

تا نطفه تشکیل بشه یک ماه زمان میبره، مسلما بدنت قدی باشه تاثیر داره ولی سعی کن ب خودت رسیدگی کنی بدنت ضعیف نشه

گفتم ک پاتو بگیر بالا،نیم ساعت پا ب بالا دراز بکش

تا نطفه تشکیل بشه یک ماه زمان میبره، مسلما بدنت قدی باشه تاثیر داره ولی سعی کن ب خودت رسیدگی کنی بدن ...

پامو بالا نگرفتم ولی زیر کمرم بالش میزارم