2777
2789
عنوان

این لباس برای عروسی اقوام درجه یک چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 29 پست
عزیزم هیکلت عالیه ..‌بهتر از اینا میتونی پیدا کنی . قیمتش چند بود

۲۵۰ دلار�🥲

لطف داری ولی آره قدم بلنده میتونستم سلیقه بیشتری به خرج بدم

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره ...بهت میاد

مرسی از دلداری ، ممنون از نظر صادقانه اولت🙂🥰

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

کو؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

تور شیشه ای هس فک کنم به نظرم اینو نخر فرم هیکلت رو خوب نشون نمیده 

بله احتمالا همونه.

برای فرم هیکل من چه سبکی بنظرتون خوبه؟

قد بلندم و اشکال هیکلم گلابی بودنشه

مبارکت باشه . گرونم هست 

بله خیلی

خرید تکانشی بود. تنها هم بودم، این فروشنده ها هم بیش از اندازه تلقین مثبت میکردن🫠🥲

بله احتمالا همونه. برای فرم هیکل من چه سبکی بنظرتون خوبه؟ قد بلندم و اشکال هیکلم گلابی بودنشه

اگه میخوای قسمت گلابی شکل هیکلت کاور بشه و مشخص نباشه میتونی یه لباسی برداری که حالت فون داشته باشه بالا تنه چسبان پایین یه ذره کلوش باشه

خدایا مارا به حال خودمان وا مگذار😭 یا سیدشهدا دستگیرمان باش هردم هر ثانیه♥️
اگه میخوای قسمت گلابی شکل هیکلت کاور بشه و مشخص نباشه میتونی یه لباسی برداری که حالت فون داشته باشه ...

مچکر. فقط فون چیه؟ و یقه و آستین چطور باشه؟🙏

🤔🤔🤔

بدک نیس ولی قیمتش اصلا بهش نمیاد🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

🤔🤔🤔 بدک نیس ولی قیمتش اصلا بهش نمیاد🫤

درسته لباس واقعا الکی گرونه، اینجا هم یک مال لوکس بود تقریبا.

ولی انصافا عکس خیلی حق مطلب رو نسبت به چیزی که من تو آینه دیدم ادا نکرده، حالا شاید این واقعی‌تره:)

درسته لباس واقعا الکی گرونه، اینجا هم یک مال لوکس بود تقریبا. ولی انصافا عکس خیلی حق مطلب رو نسبت ب ...

چون قدت بلنده و لاغری به نظر میاد که لباس خیلی بهت میاد،واقعا هم میاد،ولی ببین اگه یه لباس قشنگتر میپوشیدی دیگه چی میشد🙂

چون قدت بلنده و لاغری به نظر میاد که لباس خیلی بهت میاد،واقعا هم میاد،ولی ببین اگه یه لباس قشنگتر می ...

قربونت🙂آره کلا هرچی پرو میکردم برای همه چشمگیر بود، حتی ازم خواستن یکی دوتا لباس دیگه رو امتحان کنم که ببینن چطوره به عنوان مثلا مانکن.

ولی واقعا تنهایی نباید خرید میکردم.