2777
2789

سلام دوستان عزیزم .من ده ساله ازدواج کردم و یه دختر 8ساله دارم . از اول ازدواجمون با همسرم اختلاف داشتیم .راستش و بخواید از همون روز اول که رفتم خونشون و شوهرم و با لباس خونه دیدم اصلاااااااا ازش خوشم نیومد از فرهنگ خونوادشون .رفتارشون عقایدشون ......جالبه که بعد از مدتی شوهرم هم اقرار کرد که با دیدن من همچین حسی بهش دست داده و دقیقا اونم متل من از انتخابش پشیمون بوده اما ما فکر میکردیم که این ها بعد از رفتن زیر یک سقف عادی میشه و مهم نیست 

اما الان بعد از ده سال تازه به این نتیجه رسیدم که ریشه تمام اختلافات ما 

دوست نداشتن همدیگه هستش 

نمیدونم الان با این وضع ادامه دادن خوبه یا نه 

من هیچ لذتی از این زندگی نمیبرم 

نه از رابطه 

نه از مسافرت 

نه از حرف زدن باهاش 

کلا هیچ حرف مشترکی نداریم و دایم صحبتهای معمولیمون به دعوا منجر میشه 

LilySlim Fitness goals tickers

من قبلا فکر میکردم اون دوستم نداره 

اما الان میبینم کهخ منم از ته دل دوسش ندارم و یه جور عادت هست و ترحم 

هردو به هم این حس و داریم 

فقط الان موندم کهه به خاطر دخترم این زندگی بی روح و بدون عشق و محبت  و. ادامه بدم یا جدا بشم و بقسه عمرم و جور دیگه ای ادامه بدم

الان توافقی برا طلاق اقدام کردیم 

این سومین بار هست که طی سه سال به دادگاه میریم و درخواست طلاق توافقی میکنیم و مرحله آخر منصرف میشیم 

الان هم امضای اول و زدیم و من دوباره دو دل هستم 

تو برزخ بدی گیر کردم 

نمیدنم چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر میاد خیلی هم میخواید با هم باشید فقط انگار ابراز علاقه به هم رو بلد نیستید ضمن اینکه چاشنی کم نیاوردن و لجبازی هم بهش اضافه شده.

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)

یه جا خوندم زوجایی که عاشق هم نیستن صدای قلب همو نمیشنون و له خاطر از احسایات هم بیخبرند و مدام باهم درگیر میشن۰ شما بعد ده سال نتونستین رابطه تونو درس کنید یا باید درستش کنید یا تمومش کنید۰ از مشاور تا حالا کمک گرفتین? شما اول با خودت کنار بیا اول دودلی رو کنار بزار بعد اقدام به طلاق کن۰ هیچوقت با تردید تصمیم نگیرین

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

یعنی میخاید جدا بشید و هر کدوم با کسی دیگه ازدواج کنید که همدیگه رو دوست داشته باشید؟؟!!

خب اونوقت تکلیف دخترت چی میشه

شوهرت هم موافق جداییه؟

تا حالا چه تلاشی برای برطرف کردن مشکلاتتون کردید آیا همه راهها رو رفتید و به نتیجه نرسیدید؟

به خاطر بچه اتون تلاش کنید همدیگه رو دوست داشته باشید، الان جدا بشی یه آلن دلن با موهای جو گندمی و خانواده لاکچری و لباسهای برند جلوی پات سبز نمیشه که عاشقش بشی...خودت میمونی و انبوه مشکلات طلاق و یه بچه آسیب دیده 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

دوستای گلم 

بارها مشاوره رفتیم 

من همیشه فکر میکردم که ما اختلاف سلیقه و دیدگاه داریم 

اما بعد از کلی مشاوره و ...

بلاخره به این نتیجه رسیدم که ریشه تمام تو هین ها 

تحقیر ها 

تنش ها و دعوا ها تو خونه ی ما 

به عدم وجود محبت و علاقه قلبی برمیگرده 

من هیچ وقت نمیخواستم به این اقرار کنم که شوهرم و دوست ندارم اما الان واقعا میبینم دوسش ندارم برقراری رابطه جنسی باهاش برام لذت بخش نیست همین باعث شده که سرد مزاج بودم همیشه 

جدا. شید چون زندگی مسخرست بدونه دوست داشتن ولی بدونید شما یه مادر پدر بی مسیولیت هستید ک روز اول نمیدونستید بعد ازدواج ممکنه دوست داشتنی بوجود نیاد و وقتی فهمیدید همدیگرو دوست ندارید بدونه وسایل پیشگیری پای یه بچه معصومو به این دنیا باز کردید از اول ازدواج تا الان کاش یشب باهم بجای رابطه جنسی بدونه احساس فکر میکردید به احساسی ک بهم ندارید به بچه ای بدونه اینک حس بهم داشته باشید بوجود آوردید بنظرم یبار. فقط بجای اینکارا فکر کنید به کاراتون