به بهانه خونه روستایی رفت. که آخر شب بیاد. از ساعت۱۲گوشیش خاموشه،،،الان صدای اذان میاد. فقط گفتم خدایا به همین اذان اگه پاک و بیگناهه تو نگهداری باش،ولی اگه در حال انجام گناهه،خودت ابروشو بریز که من دستم به جایی بند نیست ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه میگفتم ماه پشت ابر نمیمونه،،،،ولی الان میگم خوب هم میمونه ،احساس میکنم همون طور که دادگاه و قاضی و جامعه و دنیا طرف مرد هستن،خدا هم تازگیا طرف مرده
به گور سیاه که رفته . چرا خودت رو آزار میدی . کسی که تا الان نیانده قطعا سابقه هم داشته . هزار بار تو رو تو بیخبری گذاشته. تو رو به اون خدا فقط به خودت و بچت فکر کن. حالا وقتی میاد میگه تلفنم باطریش تمام شد. زلزله آمد زمین شکاف بزداشت و ..
چه جوری بعضیها اینقدر سریع تصمیم به خودکشی میگیرن و عملیش میکنند. خیلی جسارت میخاد ،چرا من ندارم. فاصله الان من تا بالکن طبقه ۷ دومتره. فقط یه حرکت سریع و یه پرش و تمام