2777
2789
عنوان

به دادم برسین😭از فکر پارگی کیسه اب خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 67 پست
صالح شدن فرزند ، قربونت بگو بچه هات ، همچنین شما راحت و با عافیت زایمان کنی

چشم عزیزم ممنونم اگه دوست داشتی با یه صلوات برام انرژی مثبت بفرطت 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
پاره بشه انگار جیش کردی ب خودت فوری میفهمی نشتی هم داشته باشه بازم ابه نم میده ب شلوارت میفهمی بگی ...

ممنون الان که مطمینم چیزیم نیست

پیش پیش نگران شدم یهو پاره نشه و اگه بخواد پاره بشه از کجا میفهمه قبلش

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم ممنونم اگه دوست داشتی با یه صلوات برام انرژی مثبت بفرطت 

حتما دعاگوتم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خوب چرا پاره بشه. فکرهای الکی میکنی ها. طرف تا روز آخر سرکاری. چیزی هم نمیشه

دقیقا فکر   وسواس بی خود به سراغم اومده از استرس هی میرم سرویس و میام 🥲

هیجی نمیشه استرس نده به بچت گناه داره اروم باش به چیزای خوب فکر کن انشالا به سلامت زایمان کنی

ان شا الله 

برام با صلوات انرژی مثبت بفرستین 

ان شا الله که به موقع بیاد و اروم بشم از این فکرای بیخود

آخخخخخ اسیییی عزیزم

بیا بغلم که منو یاد استرسای شیرین خودم انداختی 

آروم باش عزیزم این افکار طبیعیه ولی زیاد نباید بهشون پر و بال بدی چون خودت اذیت میشی

ان شاءالله نی نی ت به موقه و به سلامتی میاد تو بغلت 😍😍

الانم دستتو بذار روی شکمت و یه بار دعای معراج رو بخون و بچه تو بسپار دست خدا 

و بعدم اروم و ریلکس بخواب 🥰

گلم برو زایشگاه حتما اگ علائم داری درجا بستریت میکنن نوار قلب بچه رو چک میکنن 

والا پری وز که سنو و نوار چک کردن همه چیم خوب بود 

علایم ندارم فقط طمت چپ پایین دلم هی ضربه میخوره 

نمیدونم علائم پارگی جز اب چیه 

درد یا فشار خاصی هست یا یهو بی خبر میاد؟

ممنون الان که مطمینم چیزیم نیست پیش پیش نگران شدم یهو پاره نشه و اگه بخواد پاره بشه از کجا میفهمه ق ...

خیلی تند و شدید انگار جیشت میریزه ازت اب میاد فوری متوجه میشی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

آخخخخخ اسیییی عزیزم بیا بغلم که منو یاد استرسای شیرین خودم انداختی  آروم باش عزیزم این افکار ...

فدای تو اجی .برام دعا کن لطفا .حتما میخونم .دست خود ادم نیست 

هی زیر دلم ضربه میزنه نگرانم کردع

دعا کن فقط برام 😘

چشم حتمن اینقدر خوشگل و سالم بشه که نگو لحظه زایمان برای منم دعا کن عزیزم

اسمت بگو عزیزم ان شا الله بمونه تو ذهنم حتما بیادت باشم

واسه من یهویی و با شدت پاره شد انگار سطل آب رو بریزی

چند هفته بودین بعدش بچه چی سد ؟

زهره

باشه زهره نازم حتما 

سر نماز هات بیادم باش

استراحت كن و نگران نباش  بچه ت امانت خداس عزيزم خودش گذاشته تو شكمت  صلاح بدونه ميده بغل ...

ممنون از ارامش کلامتون .برام دعا کنین لطفا 

هم برا بچم هم ارامش خودم