2777
2789
عنوان

به دادم برسین😭از فکر پارگی کیسه اب خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 67 پست
فدای تو اجی .برام دعا کن لطفا .حتما میخونم .دست خود ادم نیست  هی زیر دلم ضربه میزنه نگرانم کرد ...

چشم عزیزم حتما 

میفهممت و کاملا درکت میکنم 

اشکال نداره همونجا که ضربه میزنه رو اروم ماساژ بده و براش شعر بخون 

من شبایی بود که تا صبح تو خونه راه میرفتم و چیز شیرین میخوردم و دیوونه میشدم و شوهرمو دیوونه میکردم که چرا تکون نمیخوره😂😂😂😂 

آخه عادت داشتم مدام تکون بخوره اگر 1 دقیقه تکون نمیخورد دیوونه میشدم😅

و هزارتا فکر مزخرف دیگه که فقط خودمو اذیت میکرد

برای همین کاملا درکت میکنم

چشم‌ گلم تو هم برای ارامش زندگیم دعا کن .جنسیت نی نی چیه؟؟

حتما عزیزم

پسرع 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم حتما  میفهممت و کاملا درکت میکنم  اشکال نداره همونجا که ضربه میزنه رو اروم ماس ...

حالا من هی میگم شوهرم صبح زود باید بره سرکار و میگم مراعات کنم نفهمه وسواسمو 

من بچم خدایی خیلی اروم بود و تکون زیاد که اذیت کنه نداشت 

راستش درگیر اسباب کشی هستم .کار سنگین نمیکنم ولی همون کار وایستادن زیاد وسواسی ترم کرده

یهو فکر و خیال ادمو میگیره

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
چند هفته پاره شد ؟اخه من ۳۱ تازه تموم شده هنوز زوده  میترسم  هی میگم با خودم دو هفته دی ...

آخه چرایهو بی دلیل پاره بشه بیخودی وسواس گرفتی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ان شا الله توکل با خدا  خدا فقط نگه دار همه بچه ها باشه  منم یه دو هفته دیگه نگهش داره ت ...

بله بله موند ، الان ماشالهه دو سال و نیمشه دختر مامان،خدا حافظ و نگهدارش باشه .

یکی یدونه کنه همیشه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
بله بله موند ، الان ماشالهه دو سال و نیمشه دختر مامان،خدا حافظ و نگهدارش باشه . یکی یدونه کنه همیشه

خدا حفظش کنه .

آخه چرایهو بی دلیل پاره بشه بیخودی وسواس گرفتی

ممنون دویت خوبم .یکم اون روز کار کرده بودم شبش استرس گرفتم .ان شا الله بچه منم صحیح و سالم و به موقع بیاد