2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم خیلی دلم پره ولی...

239 بازدید | 15 پست

نمیدونم چیکار کنم کمتر آسیب روحی ببینم، فعلا اینجاییم و تا خونه فروش نره مجبورم تحمل کنم، طبقه بالاشون هستیم شریکیم تو خونه

مادرشوهرم خیلییییی زیاد به شوهرم احترام میزاره ولی با من و بچم اصلا خوب نیست، البته به ظاهر خیلی خوبه هااا ولی ی رفتارایی داره ک نمیزاره شوهرم بفهمه، مثلا شوهرم میره پایین عین عزیزترین مهمونش پذیراییش میکنه، میوه و چایی و...بچه من میره پایین یه تیکه خوراکی نمیده دستش، حلقش خشک و خالی میفرسته بالا دوباره، اصلا محلش نمیده، اینم بچه س دلش میگیره تو آپارتمان، هر روز میره پایین یکم ولی اصلا محلش نمیده، خودمم که از بس این رفتارارو کرده باهام اصن نمیرم دیگه، ی استکان چایی چیه، اونم نمیزاره جلوم، پا میشه میره توالتشو میشوره، ظرفاشو میشوره، انگار ن انگار کسی اومده، ناراحتیم ازین جاس ک پس چرا وقتی پسرش میره اینهمه بهش میرسه؟

خیلی رفتارای اینجوری دیگم داره...

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیزم

منم طبقه پایین مادرشوهرمم

دوتا شیر ب شیر دارم اما هیچوقت  نفرستادمشون تنهعا پیششون 

باخودم رفتن با خودم برگشتن دلشون هم بگیره پیاده یا تاسرکوچه ای پارکی پاساژی جایی میبرم اما هرگز بچه هامو ول نمیدم تو دست و پا

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

حالا باز از شما خوبن حداقل پسراشون تحویل میگیرن ما هفته ای نیم ساعت میریم خونشون یه لیوان چایی جلو شوهرمو خودم میزارن انقد خواهرشوهر مادر شوهر چش ابرو بالا پایین میکنن چایشون از شاش بدتره خداشاهده غذا که بماند همیشه گشنه بر میگردیم خونمون 😏

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
چی بگم عزیزم منم طبقه پایین مادرشوهرمم دوتا شیر ب شیر دارم اما هیچوقت  نفرستادمشون تنهعا پیشش ...

کوچکتر ک بود نوزاد بود همش خودش میومد میبردش پایین، اونموقع هم اینجوری منو حرص میداد، نه که اون موقه شیرشو میدادم پوشکشو عوض میکردم دردسری نداشت براش، الان که بزرگتره و عادت کرده بهشون دیگه محلش نمیزاره

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
شوهرت میدونه؟ اگه پشتتون باشه مادرش نمیتونی چنین برخوردای زشتو بکنه

آدم زیاد دعوایی نیستم، میریزم تو خودم، و رفت و آمدم رو کم کردم، چندباری آروم به شوهرم گفتم، ولی اونم مادرش و مریم مقدس میدونه و منو درک نمیکنه، چون جلو شوهرم اینجوری نیس اصلا

فقط ناراحتم ک دخترم انقد عادت داره بهشون، کاش دخترمم مثه خودم نمیرفت

حالا باز از شما خوبن حداقل پسراشون تحویل میگیرن ما هفته ای نیم ساعت میریم خونشون یه لیوان چایی جلو ش ...

اتفاقا اینجوری بهتره، حداقل شوهرت بی احترامیشونو میبینه و میفهمه، مادرشوهر من خیلی موذی تر از اینه ک بزاره پسرش بفهمه ک بمن بی احترامی میکنه

کوچکتر ک بود نوزاد بود همش خودش میومد میبردش پایین، اونموقع هم اینجوری منو حرص میداد، نه که اون موقه ...

هرطور شده بچتو بکش سمت خودت اینجوری از لحاظ عاطفی لطمه میخوره 

نذار بره در رو قفل کن و کلید بردار یک یا دو روز در هفته اجازه‌ش بده و خودت سرشو گرم کن هرچقدر بیشتر دم دست باشه دم دستی تر باهاش رفتار میشه اینو درک کن

قوی باش جلو رفتار های بد واستا همین و بس

بچته اختیارشو داری بی احترامی هم نکن مثلا بگو مامان بریم حموم رنگ انگشتی بازی کنیم بیا پازل بازی کنیم

یا اگر اونا صدا کردن بگو لباسش رو عوض کنم

ااا قراره ببرم حمام باشه بعد

یا قراره باهم کیک بپزیم 

تو خودت مسئول بچتی و بس

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
هرطور شده بچتو بکش سمت خودت اینجوری از لحاظ عاطفی لطمه میخوره  نذار بره در رو قفل کن و کلید بر ...

آره، درست میگی، ازین ببعد امین کارا رو میکنم خدا کنه تاثیر داشته باشه

آره، درست میگی، ازین ببعد امین کارا رو میکنم خدا کنه تاثیر داشته باشه

معلومه ک تاثیر داره

شما خودت هرروز یکی بیاد خونت بودنش برات عادی نمیشه؟؟

یکم خوددار باش تحمل کن سربچتو گرم کن بهونه گیری کرد صبوری کن اما نفرستش بهش یاد بده وجودش ارزشمنده خصوصا ک دخترم هست باید بیشتر ب خودش ب وجودش اهمیت بده 

معلومه ک تاثیر داره شما خودت هرروز یکی بیاد خونت بودنش برات عادی نمیشه؟؟ یکم خوددار باش تحمل کن سر ...

درسته، منظورم از تاثیر این بود که دخترم با اینکه سرگرمش کنم راضی بشه و بهونه پایین رفتن نگیره، چون خیلی وقتا کلی باهاش بازی کردم از نفس ک افتادم اونوقت میگه میخوام برم! و انگار تا نره اونجا نمیشه!