2777
2789
عنوان

از انتخاب رشتم ناراحتم

177 بازدید | 14 پست

کاری به سختیاش ندارم 

از ریاضی اومدم تجربی الان که فکر میکنم می‌خوام چیکاره شم هیچی به ذهنم نمیاد چون به هیچ کدوم علاقه ندارم 

ولی وقتی تو ریاضی بودم رشته عمران رو خیلی دوست داشتم ولی مامان بابام هی میگفتن کار ندارن درآمد ندارن برا دخترا نیست و...

علاقت به چیه؟ اگه هنرمندی برو هنرستان آینده اش هم به خودت بستگی داره ولی اگه به درس علاقه نداری کاش تجربی نمیومدی چون درساش سنگینه و چون تعداد بالاست قبولیش سخته 

فوقش بخون برو آزاد هر چی دوست داشتی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علاقت به چیه؟ اگه هنرمندی برو هنرستان آینده اش هم به خودت بستگی داره ولی اگه به درس علاقه نداری کاش ...

درس خونم و نمراتم بالاعه یازدهمین هستم 

ولی ناراحتم از آینده ای که دوسش ندارم ولی باید براش زحمت بکشم

علاقت به چیه؟ اگه هنرمندی برو هنرستان آینده اش هم به خودت بستگی داره ولی اگه به درس علاقه نداری کاش ...

دقیقااا ، تجربی آدمو از درس خسته میکنه

من راهنماییم خیلی درس خوندن رو دوس داشتم ولی بعد کنکورم علاقم صفر شد و الان که دانشجوعم به زور دارم درس میخونم

درس خونم و نمراتم بالاعه یازدهمین هستم  ولی ناراحتم از آینده ای که دوسش ندارم ولی باید براش زح ...

عزیزم مجبور نیستی مشاور تحصیلی بگیر با خانوادت صحبت کنه به راحتی دوباره عوض کنی شما که درست خوبه راحت عوض میکنی  

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دقیقااا ، تجربی آدمو از درس خسته میکنه من راهنماییم خیلی درس خوندن رو دوس داشتم ولی بعد کنکورم علاق ...

درسته👌واقعا کسی که علاقه مند نباشه نمیتونه تو تجربی بمونه اذیت میشه عمرش هدر میره

عزیزم مجبور نیستی مشاور تحصیلی بگیر با خانوادت صحبت کنه به راحتی دوباره عوض کنی شما که درست خوبه راح ...

ملمان بابام دیگه نمیزارن 

خودمم حوصله دردسر هاشو ندارم 

چون ترازو رو ۷۰۰۰ مشاورم گفت تغیرش ندم