2777
2789

چند تا سوال دارم

اولیش اینکه من بالای پره بینیم خط انداخته دکترم و اصلا بهم نمیاد و تازه متوجه شدم مدل پره بینی رو میشه تو مطب با عمل سرپایی ‌عوض کرد 

دوم اینکه من نوک بینیم افتاده بود و الان هم سر بالاس هم مثل سیخ زده بیرون آیا با گذشت زمان درست میشه 

سوم اینکه من تنفسم یه طرف شده ینی بیشتر دم بازدمم از سوراخ چپ بینیمه کسی می دونه مشکل از کجاشه تجربه مشترک دارید

اگه میشه جوابمو بدید هفت ماهه که عمل کردم و مشکلی نیست که دماغم نداشته باشه اسم دکترم هم بهزاد فرخی اصل اصلا اصلا پیش ایشون نرید چون به روزگار من دچار میشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

میشه عکس بدی ازش؟منم ۴ماهه عمل کردم اصلا راضی نیستم 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
میشه عکس بدی ازش؟منم ۴ماهه عمل کردم اصلا راضی نیستم 

تو تاپیک قبلیم هست خوندنشون هم ضرر ندارد ما همسایمون دخترش خیلی بد شده بود بیش مامانش می‌گفت بعد یه سال تازه خوب شده ولی من مشکلم فقط ظاهر نیست نمی‌دونم چرا انگار بعد عمل صورتم افتاده شده

عزیزم دیدم بینیتو بینی منم شبیه توعه ولی خیلی بدتر از مال تو هستی عکس بدم؟

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
کاش عکس میدادین منم ببینم فقط از ناحیه بینی بدید و پاک نکنید که منم ببینم  منم عمل کردم خیلیی ...

عزیزم گفتم هست من تقریبا هر چند وقت یه بار یه تاپیک زدمو عکس گذاشتم سیر تغییر هم میبینی