2777
2789
عنوان

بخاطر عشق اولش منو نابود کرد😭

157 بازدید | 8 پست

سلام دوستان، من حدود ۳سال میشه که با پسری رابطه دارم همون روزای اولش گفته بود که تو عمرش فقط با یه دختر رابطه داشته که خییییلی دوسش داشت فامیلشم بود ولی دختره به زور خانوادش ازدواج کرده، اوایل رابطه حرف از خاستگاری میزد ولی من گفتم که بذا بهتر همو بشناسیم دیگه خیلی رابطه رو طولش دادم حالا احساس میکنم دیه رابطه براش تکراری شده و میلی برا پا پیش نهادن نداره،،از طرفی این احساس رو شدیدا دارم که نتونسته بطور کامل اون عشق اولش رو فراموش کنه و هنوز پیام هایی به هم میدن چون دختره هنوز جز فالوورای اینستاش هست در صورتی که قبلا بهش گفتم دوس ندارم جز فالوورات باشه....اینم بگم که تو این ۳سال درست نمیچسبید به رابطه و مثلا هر سه روزی پیام میدادیم،حضوری هم سه چهار باری همو دیدیم در حد ۲۰ دقیقه...اینم میدونم که منو هم دوس داره ولی شاید نتونستم اندازه اون دختره دلش رو ببرم حالا تصمیم گرفتم دیگه جوابش ندم برخلاف میل قلبیم،،، بنظر شما من باید چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو 3 سال 4 بار همو دیدین؟ 

اره چون همون اوایل رابطه استخدامی قبول شد یه شهر دیگه معلمه،، منم از اولش چندان دوسش نداشتم بخاطر همین خیلی باهاش راه نمیومدم برا دیدن حضوری،، شاید خودم باعث شدم که بیشتر به فکر اون دختر هی بیفته

چون اولاش که بهش گیر میدادم میگفتم اون دختر فامیلته نمیتونی فراموشش کنی میگفت تو چکار اون داری سعی کن کاری کنی که اونو فراموش کنم و خاطره هاش فراموش بشه

هرگز نمیتونه فراموشش کنه

اخه من چندتا پسر رو که میشناسم قبلا خیلی عشقشون رو دوس داشتن ولی حالا که با کسی دیگه ازدواج کردن زنشون رو خیلی دوس دارن،،احساس میکنم شاید خودم نتونستم خیلی به خودم عشقش و وابستش کنم

اخه من چندتا پسر رو که میشناسم قبلا خیلی عشقشون رو دوس داشتن ولی حالا که با کسی دیگه ازدواج کردن زنش ...

طبق تجربه شخصیم میگم شاید یروزی تشکیل خانواده بدن ولی همیشه یه خلا گوشه دلشون میمونه