2777
2789
عنوان

اولین بار که همسرتون ملاقات کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 51 پست

ب دلم ننشست ولی پسرعموشو بدم نمیومد اما خب الان شوهرمو بهتراز اون میبینم،بعدا اون ب خانمش خیانت کرد و...شوهرمنم خوب نیست ولی حداقل چشم پاکه خداروشکر 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خاستگارم قدش کوتاهه و گرنه جوابم مثبت بود نمیدونم چیکار کنم

چند وقته پیش یه عروس و داماد دیدم خانما بلند تر بود چقد ازت کوتاه تره؟ اگه برات خیلی مهم نیست جواب مثبت بده

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
ب دلم ننشست

پس چه طور ازدواج کردی؟ 😂😂

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

هیچی خیلی راحت رفتیم تو سفره خونه قلیون سفارش دادیم بعد از ظهرشم مامانش زنگ زد قرار خواستگاری گذاشتن،ازدواج ما رو کل کل و رو کم کنی بود،کاش شعور داشتم انقدر الکی الکی ازدواج نمیکردم

بلندترین فریاد من سکوت من است...