2777
2789
عنوان

خانومایی که واسه دوقلوزایی اقدام کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 97422 بازدید | 79 پست
میدونم سخته ولی خب هرکی خربزه میخوره بایدپای لرزش بشینه..حالا اون سه تا جنسیتشون چیه؟

3تا دختر خوشگل جیگر

اونقدر خوشکلن ادم دهنش وا میمونه

ولی سخت نگه داریش 

شوهر دختر خالم که کلا شوکه شده

پسر میخواستن الان سه تا دختر خدا داده 

اونقدر ذوق کرده هروز عکسشون تو کانالاو نمیدونم اینترنت هاس 

واسش جالب اومده بیچاره بجه های چندماهه رو میبره ادارشون نشون همکاراش میده😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آدرس مطبش توی گوگل هم هست خانم دکتر امینه صابونچی سمت هفت تیر هستن

عاطفه جون دکتر صابونچی متخصص نازایی؟واقعان برم پیشش دارو میده برای دو قلویی؟من پی سی اوم

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه 
عاطفه جون دکتر صابونچی متخصص نازایی؟واقعان برم پیشش دارو میده برای دو قلویی؟من پی سی اوم

بله عزیزم هم دکتر خیلی خوبیه هم واقعا این کارس من برای نازایی رفتم پیشش تا وقتی مشکل خاصی نداشته باشی الکی نمیبنده به قرص های زیاد

و مشکلتم بفهمه بازم قرص بیخود بهت نمیده 

و برای دوقلویی هم باید باهاش مشورت کنی عزیزم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
میخوای دکتر خوب معرفی کنم  ؟!

کجا عزیزم من مشهدم دکتر منصوری چنتا از فامیلمون رفتن نتیجه گرفتن میخوام برم اونجا

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
سلام از اخرین‌پست شما دو سال میگذره شما الان چند قلو دارید؟؟

سلام یه پسر تو راه دارم

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه