2777
2789

چجوری مصرف کردین قرص رو 

من دکترم برام نوشته ولی من خونم تهرانه دکترم شمال فقد اسم قرص رو گفت ، بعد گفت دفعه بعد بیا بهت میگم چجوری مصرف کن برای دوقلوی... من نرفتم به خاطر کار همسر برگشتیم الان میخوام بدونم شما چجوری مصرف کردین ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگذار خود دکتر بگه،در طول مدت استفاده هم زیر نظر خودش باش

من تحت نظر فوق تخصص استفاده کردم در طول مدت استفاده هم سونوگرافی شدم باردار شدم ولی هم زمان ۴تا کیست بزرگ هم به وجود آمد که همون ها منجر به سقط به شدت دردناکی شد،لطفا لطفا با توصیه های غیرپزشکی اینجا سر خودت بلا درنیار

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اره این قرص درصدش خیلی بالاعه  باعث تحریک تخمک و آزاد شدن بیش از یکی میشه

ولی مصرفش باعث ایجاد کیست میشه مواظب باش

حالا چرا میخای دوقلو بشه؟

اگه مشکلی برای بارداری نداری ریسک نکن،

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵
بگذار خود دکتر بگه،در طول مدت استفاده هم زیر نظر خودش باش من تحت نظر فوق تخصص استفاده کردم در طول م ...

گفتم دکترم برام نوشته عزیزم ولی چون نرفتم جاش نتونستم بفهمم چجوری باید مصرف کنم 

گفت قرص رو بهر و بیا ولی من بلیط داشتم نرفتم 

ولی مصرفش باعث ایجاد کیست میشه مواظب باش حالا چرا میخای دوقلو بشه؟ اگه مشکلی برای بارداری نداری ری ...

مشکل که ندارم فقد یه مدت تنبلی داشتم الان خیلی کمتر شده 

همسر دوقلو میخواد

مادرشوهر دوقلو میخواد

مادر دوقلو میخواد

منم دوست دارم ولی میگم سالم باشه