2777
2789

امتحانی خرداد نزدیکه ...پسر منم یکم حافظشدیر اطلاعات رو میگیره ..واس همین از الان گذاشتم درس بخونه تا موقع امتحانا ..حداقل اون چند روز واس امتحان  دوره کنه راحت باشه ...ساعت ۱۱ از خواب بلند میشه صبحانه میخوره میخونه تا ۳ نهار میخوره میخونه تا ۵ شیش ....روزایی ک هم مدرسس غروب میاد میخونه ..

😕😕دلم برا پسرم کبابه ...ولی چ کنم..کلاس هشتمه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت برا فرداش بسوزه ک دستش جلو کسی دراز باشه کسی از تلاش کردن ضربه نمی‌بینه بزار قوی بار بیاد

همون میخام سخت بگیرم 🥹🥹میگم فردا برا خودش کسی بشع

اتفاقا بهترین کار ممکن را انجام میده 

یکی با دقیقه نودی درس یاد میگیره 

یکی با چند ساعت خوندن 

یکی با بارها تکرار 

اینطوری خونده بخواد یک دور دیگه بخونه قشنگ تو ذهنش جا میفته و اضطراب نداره 

سه ماه تابستان هم کلی میگرده و تفریح بهتر از اینه که نخونه تابستون هم دغدغه خرداد داشته باشه تجدیدی پاس کنه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
وا‌ من‌ روزی نیم ساعتم نمیخوندم اخرشم‌ معدل کلم بالای ۱۹ شد 😐😂

خوب دیگه شما آی کیوت بالاس پسر من اینجور نیست 

😕😕

وا‌ من‌ روزی نیم ساعتم نمیخوندم اخرشم‌ معدل کلم بالای ۱۹ شد 😐😂

خب ایشون هم دارن میگن پسرشون ضعف تفهمیم و ثبت در حافظه دارند 

همه که مثل هم نیستند

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اتفاقا بهترین کار ممکن را انجام میده  یکی با دقیقه نودی درس یاد میگیره  یکی با چند ساعت ...

درس خوبه بد نیست ...من راضی ام ۱۷ معدلش بشه 😂😂ولی خداروشکر از رضایت من بیشتر میاره

خوب دیگه شما آی کیوت بالاس پسر من اینجور نیست  😕😕

عزیزم تحت فشارش‌ نذار 

میدونم مادری نگرانی چیزی جز خوبیش‌ هم نمیخوای اما یکم انعطاف داشته باش 

اینجوری افسردگی میگیره‌ و هزار جور مشکل دیگه 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰