2777
2789

پدر من یکمی اخلاقش تنده،همه چیزش خوبه ولی بعضی وقتا با تیکه و خشم جواب میده،مثلا مامانم با آرامش داره چیزی رو براش تعریف میکنه،ولی پدرم با لحن تند جوابش میده و دلم واقعا کباب میشه..کلا من همیشه حق با هرکدومشون باشه طرف همون رو میگیرم..

ولی واقعا از درون ناراحت میشم و کاری از دستم برنمیاد.بارها هم به بابام گفتم اینطوری برخورد نکن مامانم خیلی اذیت شده تو زندگی تو دیگه باعث آزار نشو.

متاسفانه خودم هم گاهی خشمگین میشم ولی سریع از دلش درمیارم،ولی خب رفتار بابام خیلی بیشتر ناراحتم میکنه دلم برای مادرم میسوزه

همچین تجربه هایی دارید شماها هم؟چکار میکردید؟

من یکی از اون مادرها هستم.  گاهی با بچه هام درد و دل میکنم  بچه هام بزرگن  میگم نمنه با درد و دل هام خون به دلشون بشه بدتر

بعد پشیمون میشم از درد و دل

ولی باز تکرار میکنم

این نیز بگذرد .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از اون مادرها هستم. گاهی با بچه هام درد و دل میکنم بچه هام بزرگن میگم نمنه با درد و دل هام ...

مامانم هم با من سعی میکنه درددل کنه.ولی خب من واقعا کششم خیلی اومده پایین و دقیقا با اینکه ناراحت هستم براش،ولی وقتی میخواد درددل کنه عصبی میشم.

نمیدونم راه درست چیه چکار باید بکنم

مامانم هم با من سعی میکنه درددل کنه.ولی خب من واقعا کششم خیلی اومده پایین و دقیقا با اینکه ناراحت هس ...

از مادرتون حمایت کنید  اگر خواسته ای داشت از پدرتون پشتش وایسید تا اون خواسته به نتیجه برسه توی کارهای خونه کمکش کنید

این نیز بگذرد .....
از مادرتون حمایت کنید اگر خواسته ای داشت از پدرتون پشتش وایسید تا اون خواسته به نتیجه برسه توی کاره ...

دقیقا مامانم خیلی تنهاست تو این زندگی

بابام خداروشکر از جهتای دیگه خوبه،ولی اخلاق که مهمترین چیزه رو اونطوری که باید نداره

وگرنه همیشه کمک دست مامانم هست،با اینکه خودشم کارش سخت بوده و الان از نظر بدنی خیلی فرسودست