2777
2789
خانم ما پنج شنبه و جمعه تعطیل هستیم در صورتی که بانک های مهم دنیا این دو روز باز هستن و شنبه و یکشنب ...

خب اینا رو دولت چندین دهه نمی دونست ؟یهو متوجه شده؟جالبه والله مردم ما عادت کردن به تعطیلی پنجشنبه و شنبه روز اول هفته و روز کار مگه میشه به این راحتی عادت های مردم رو عوض کرد نشستن یهو یادشون اومده؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینا رو دولت چندین دهه نمی دونست ؟یهو متوجه شده؟جالبه والله مردم ما عادت کردن به تعطیلی پنجشنبه و ...

چند ساله  دنبالشن مراجع نمیذارن

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
خب اینا رو دولت چندین دهه نمی دونست ؟یهو متوجه شده؟جالبه والله مردم ما عادت کردن به تعطیلی پنجشنبه و ...

چرا دولت میدونسته، ولی یه سری خرافات مانع شده خانم. الان می‌دونن که چقدر داره تو پاچه خودشون می‌ره که پنج شنبه و جمعه رو تعطیل کردن. اینا همه چی رو می‌دونن ولی خودشون رو تافته جدا بافته می‌دونن و چیزی رو قبول ندارن ولی الان دیگه با این سرعت تورم و اقتصاد خراب باید یه کارایی انجام بدن

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بخدا چ پنجشنبه و چه شنبه تعطیل باشه باز ما همون آدمای بدبخت هستیم بازاری جهانی ب ما چه ،،، چه سودی به حال ما داره ، ما در هر صورت بیچاره شدیم 

چند ساله  دنبالشن مراجع نمیذارن

ما کوچیک تر بودیم ابتدایی کا می رفتیم پنجشنبه ها تعطیل نبود یهو آوردن تعطیل اعلام کردن اون موقع ها این فکر های رو چرا نمی کردن ؟خب همون سال که پنجشنبه رو تعطیل اعلام کردن می تونستن شنبه رو اعلام کنن از قدیم خیلی از کشور ها شنبه یکشنبه تعطیل بودن اینا اون سال ها باید تو نظرشون داشتن نه بعد این همه سال 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چرا دولت میدونسته، ولی یه سری خرافات مانع شده خانم. الان می‌دونن که چقدر داره تو پاچه خودشون می‌ره ک ...

ملت ما کلا دارن چوپ دولت رو میخورن این ار این همه تورم که اصلا نمی تونن جلوی رشدش رو بگیرن این هم از این مسخره بازی اصلا بازار جهانی جه فرقی داره به حال کشور ما .کشور ما که همچنان تورم شدید داره و ایست هم نمیکنه چندین سال پیش که من بچه تر بودم پنجشنبه ها تعطیل نبود مدرسه می رفتم بعد آوردن تعطیل کردن چرا اون سال ها به فکر بازار جهانی نبودن الان یادشون افتاده ؟من فکر نمیکنم این جابه جای سودی برا ما داشته باشه 

چه مسخره چه فرقی داره آخه پنجشنبه باشه یا شنبه کشور ما مردمش به شنبه عادت کردن به نظر مسخره میاد عوض ...

عزیزم بازار جهانی شنبه و ۱ شنبه تعطیله ، ما پنج شنبه و جمعه،ما بخاطر این بازار جهانی ۴ روز از بازار جهانی رو از دست میدیم، یه مثالم میزنم ، شوهرم رفته بود ارمنستان کیف پولشو با مدارک گم میکنه، میره سفارت .سفارت نامه میده به ایران، ایران چون جمعه بود جواب نمیده، شوهرمم باید برمیگشت هم اقامت نداشت هم بلیط هواپیما تهیه کرده بود، شنبه و یکشنبه هم ارمنستان تعطیل بود شوهرم بخاطر همین خیلی ضرر کرد و اذیت شد

ملت ما کلا دارن چوپ دولت رو میخورن این ار این همه تورم که اصلا نمی تونن جلوی رشدش رو بگیرن این هم از ...

برای کسایی که شغلشون به بورس و بازار جهانی ربط داشته باشه خیلی مهمه

ما کوچیک تر بودیم ابتدایی کا می رفتیم پنجشنبه ها تعطیل نبود یهو آوردن تعطیل اعلام کردن اون موقع ها ا ...

دیگه کسایی که برای ما تصمیم میگیرن فکرشون به اینجاها قد نمیده

عزیزم بازار جهانی شنبه و ۱ شنبه تعطیله ، ما پنج شنبه و جمعه،ما بخاطر این بازار جهانی ۴ روز از بازار ...

میدونم گلم که شنبه و یکشنبه کشور های دیگه تعطیل هست اونا از قدیم همین جوری بودن دیگه  من میگم اینا چرا بعد این همه سال تازه یادشون افتاده؟والله من نه بچه ای دارم نه کارمند هستیم فرقی برا ما نداره زیاد امروز جمعه هست همسرم سر کاره تعطیل نیست دیروز هم تا ۱۰ شب سر کار بود کلا نمیدونن چرا کشور ما همیشه برعکس هست چرا یه کاری میکنن تازه بعد چند سال یادشون میاد نه اشتباهه بزارید عوض کنیم 

ملت ما کلا دارن چوپ دولت رو میخورن این ار این همه تورم که اصلا نمی تونن جلوی رشدش رو بگیرن این هم از ...

خواهر من میدونید چقدر پول مابین سیستم های بانکی ما و سایر کشورها جابجا میشه، بانک ها فقط با مردم کار نمیکنن که.پاول رییس بانک مرکزی آمریکا وقتی میاد یک دقیقه سخنرانی می‌کنه کل دنیا رو بهم می‌ریزه بازار طلا، انرژی، ارزها همه تغییر می‌کنه 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

میدونم گلم که شنبه و یکشنبه کشور های دیگه تعطیل هست اونا از قدیم همین جوری بودن دیگه  من میگم ا ...

بالاتر گفتم ، تصمیم گیرندگان به روز نیستن فکرشون قدبمیه، عوضم نمیشن، مثلا تغییر نکردن ساعت ها میدونی برای ما جنوبیا چقدددررر بی نظمی ایجاد میکنه؟ نشستن فکر کردن که ساعتها تغییر نکنه😑 دولت بعدی میاد میگه نه تغییر کنه، ما هم شدیم بازیچه دستشون

بالاتر گفتم ، تصمیم گیرندگان به روز نیستن فکرشون قدبمیه، عوضم نمیشن، مثلا تغییر نکردن ساعت ها میدونی ...

دقیقا دیگه حرف منم همینه مردم مسخره هستن قبلا این همه سال چیکار میکردن با بازار جهانی بعد این همه سال الان چطوری یادشون افتاده آخه؟آخه بحث یکی دو سال نیست که خیلی ساله این مدلی یود چطوری الان به فکر افتادن ؟