2777
2789
خواهر من میدونید چقدر پول مابین سیستم های بانکی ما و سایر کشورها جابجا میشه، بانک ها فقط با مردم کار ...

خب چندین ساله بانک ها چه غلطی میکردن؟الان یادشون افتاده این حرفا ؟حرف من اینه چرا مردم زو مسخره خودشون کردن بانک ها که الان افتتاح نشدن که این همه سال با بازار جهانی چطوری کار میکردن الان یهو یادشون افتاده اونجا شنبه یکشنبه تعطیل هستن😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب چندین ساله بانک ها چه غلطی میکردن؟الان یادشون افتاده این حرفا ؟حرف من اینه چرا مردم زو مسخره خودش ...

همش برمیگرده به مجلس خبرگان

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=338516453]خانم ما پنج شنبه و جمعه تعطیل هستیم در صورتی که بانک های مهم دنیا این دو روز باز هستن و شنبه و یکشنب ...[/QUOTE 

بانک های ما با جهان تبادل دارن آیا ما تحریم نیستیم 

اگر تجار بخوان به راحتی می تونن همین طور که زورشو دارن که تعطیلی کل کشور رو حابه جا کنن می تونن چند تا بانک بین المللی رو باز بذارن برای تعاملاتشون و تو روزهای تعطیل تا الان چیکار می کردن خوشم میاد خوب بلدن ماهارو بازی بدن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خب چندین ساله بانک ها چه غلطی میکردن؟الان یادشون افتاده این حرفا ؟حرف من اینه چرا مردم زو مسخره خودش ...

بنظرم بحث نکنیم خیلی راحت تعلیق میکنن🧐

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
[QUOTE=338516453]خانم ما پنج شنبه و جمعه تعطیل هستیم در صورتی که بانک های مهم دنیا این دو روز باز هس ...

همین کارا رو کردن که الان به اینجا رسیدیم دیگه. ما به طور غیر مستقیم با این بانک ها کار میکنیم. 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

عزیزم بازار جهانی شنبه و ۱ شنبه تعطیله ، ما پنج شنبه و جمعه،ما بخاطر این بازار جهانی ۴ روز از بازار ...

خوب اینا می تونن سفارت و جاهایی که با جهان تعامل داره رو با تعطیلات جهانی یکی کنن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم