2777
2789

سلام دوستان من اگه الان ۳ تومن ۳ ماه بزارم تو ب.لو بانک بهم ۱۰ تومن واقعا میده؟میشه تو یه باکس بزارمش مثلا باکس لباس،مشکلی پیش نمیاد حسابش میکنن 

بعد ضامن و اینا نمیخاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تو سه ماه گردشت سه تومن تت ده تومن باشه بیسترم بهت میده بعد ویپاد پاسارگاد بگیر اونم وام داره تا پنجاه میلیون نیاز ب ضامن ندارن اینا من گرفتم یه ماه پیش بیست تومن گرفتم از ویپاد ماهی 3300باید بدم شیش ماهه ولی باید حسابت گردش بخوره و سکه هات زیاد شه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بعد موجودیم بیشتر شه بیشتر وام میدن یا سقفش همون ۱۰ تومنه

بلو تا صد تومنم میده ولی دیگه زمان بره شاید تا شیش ماه هم طول بکشه ولی کمترم میده با زمان کمتر

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ب لو دارم بعد چند ماهه باید پسش بدم؟

بلو نگرفتم با پشتیبانیش تماس بگیر  بهت میگه یه ویپادم بگیر هزینه ای نداره میاد دم خونه برات یه هفته ای 

میشه تو هر باکسی بزارمش

اینا اعتباریه باید حتما جایی خرید کنی کارت بکشی  پول نقد نیست میتونی بری پیشخوان یه پولی ازت میگیره بابت مالیات برات واریز میکنه تو یه کارت دیگه اگه قصد خرید باهاش نداری تا ده روزم‌وقت داری خرجش کنی وگرنه میسوزه بهترین راهش همونه ک بری کارت بکشی

ممنون گلم  ویپاد باید نصب کنم از بازار

اره عزیزم

شما ویپاد و نصب کردین؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من تازه حساب باز کردم کارتم تازه اومده بعد شوهرم هی دعوا راه انداخته که بلو کارت اله بله و خوب نیس به حسابت دسترسی دارنو کلاه برداری میکنن 

من باورم نمیشه چون کلا هرکار من بکنمو سرکوب میکنه