یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گلم تو سه ماه گردشت سه تومن تت ده تومن باشه بیسترم بهت میده بعد ویپاد پاسارگاد بگیر اونم وام داره تا پنجاه میلیون نیاز ب ضامن ندارن اینا من گرفتم یه ماه پیش بیست تومن گرفتم از ویپاد ماهی 3300باید بدم شیش ماهه ولی باید حسابت گردش بخوره و سکه هات زیاد شه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بعد موجودیم بیشتر شه بیشتر وام میدن یا سقفش همون ۱۰ تومنه
بلو تا صد تومنم میده ولی دیگه زمان بره شاید تا شیش ماه هم طول بکشه ولی کمترم میده با زمان کمتر
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بلو نگرفتم با پشتیبانیش تماس بگیر بهت میگه یه ویپادم بگیر هزینه ای نداره میاد دم خونه برات یه هفته ای
اینا اعتباریه باید حتما جایی خرید کنی کارت بکشی پول نقد نیست میتونی بری پیشخوان یه پولی ازت میگیره بابت مالیات برات واریز میکنه تو یه کارت دیگه اگه قصد خرید باهاش نداری تا ده روزموقت داری خرجش کنی وگرنه میسوزه بهترین راهش همونه ک بری کارت بکشی
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹