2777
2789
عنوان

توقع دارن با ۶۰۰ میلیون چیکار کنیم هاا؟🤌🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 86 پست
همون کاری که ما با سه میلیون کردیم 

سه میلیون اون موقع ۶۰۰ تومن حالاست؟

چیکار کردید؟

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدره قسطش

از ما 200 میلیون ماهی 2700 میدیم

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
بدرد نمیخوره اصلا کی حوصله داره ده سال قسط بده.

😂😐 بهتر هچیه سود نداره

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

هیعیییی من یه زمانی پولی ک میخواستم داشته باشم این مبلغ بود هنوزم نرسیدم بهش  ☹

هعیی🤌🏻

نه نفری ۳۰۰ روهم ۶۰۰😶

میشه ماشین خرید🤔اگه خیلییی کم توقع باشی ماشین و جهیزیه

یا رهن خونه و جهیزیه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بعد هر روز پاشن بیان شهر سرکار،دوباره شب برگردن دهات

🤣😂 تو ماشین بخابیم سنگین تریم 

البته اگه ماشینی باشه

ینی سه میلیون موقع ما ارزشش بیشتر بوده؟!

اره اونموقع خونه ۱۰ الی ۲۰ میلیون بود خونه ییی خوباااا