2777
2789
عنوان

چجوری با افسردگیم مقابله کنم

150 بازدید | 21 پست

سه ساله درگیر این بیماری‌ام به جای بهتر شدن بدتر میشم الان به جایی رسیدم ن چیزی خوشحالم می‌کنه و هر جا و هر لحظه بی‌قرارم از همه متنفر شدم....

ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسردگی سرطان خاموشه کعلائمی نداره هیچکس بدادت نمیرسه بجز خودت باید بلن شی هرچن حسش نبود هرچن کم 

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

ورزش، پیاده روی ،اجتماع، طبیعت و طبیعت گردی ، معنویت ، دوستان و آدم های شاد، خوندن مطالب شاد ، روانشناس خوب ، روانپزشک خوب ،توجه ب علائق مثبتت ، بازار گردی و خرید حضوری  و.... 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم ۲۳ساله افسردم مردنم در کار نیست باید ساخت بیماریه مزمن جسمی داری؟

ن به اون صورت ولی بخاطر استرس زیاد معدم و رودم تحریک پذیر و عصبی شده

منم روده تحریک پذیرم وهمون کلی برام بیماریه جدید آورد سعی کن بیخیال باشی نمیتونی دارو استفاده کن چون مغز ما خشکه

لعنت به این بیماری منم روده تحریک پذیر دارم وکلی افسرده شدم به خاطرش متاسفانه تا عامل افسردگی برطرف نشه افسردگی خوب نمیشه 

منم روده تحریک پذیرم وهمون کلی برام بیماریه جدید آورد سعی کن بیخیال باشی نمیتونی دارو استفاده کن چون ...

نمی‌خوام سمت دارو برم...من چند بار ضربه روحی بدی خوردم برای عزیزام اتفاقات بدی افتاد همه اینا پشت سر هم منو داغون کرد