2777
2789
عنوان

مشکل منم یا خانواده م

182 بازدید | 17 پست

من ۷ ساله ازدواج کردم ازدواجم برخلاف خواست مادرم بود .مادرم راضی نبود خودمم ۲۹ سالمه و دوتا خواهر دارم بالای ۲۰ سال منظورم اینه عقلشون میرسه بچه نیستن.من از وقتی ازدواج کردم خونوادم اصلا هوامو نداشتن وقتی تو دوران حاملگیم اصلا هوامو نداشتن مثلا من نمیتونستم غذا درست کنم چیزی بخورم مادر شوهرم می‌پخت می‌آورد ولی مامانم اصلا.بعد بدنیا اومدن بچه م فقط ۷ روز پیشم بود منم سزارین.انقد عذاب کشیدم .بعدش شوهرم وضع مالیش بد شد باز خونوادم جز مسخره کردنم کاری نکردن برام.بخام بچه مو چن دیقه بزارم پیش مامانم برم خرید یا دکتر یا هر کار مهمی که نتونم ببرمش یجوری سرد قبول میکنه خودم میفهمم که راضی نیستن همیشه هم بچه م میگه خاله منو زد یا سرم داد کشید ولی مجبورم کس دیگه ای ندارم یا شوهرم که شبا کار میکنه بعضی وقتا مجبور میشم برم اونجا بمونم .وقتی میرم خواهرام خیلی بد باهام رفتار میکنن اصلا آدم حسابم نمیکنن همشون اخم میکنن یه گوشه میشینن یا باهام حرف نمیزنن یا حرف میزنم اهمیت نمیدن . وقتی یه چیزی میخرم حتما باید بخرن یا میگم فلان چیزو لازم دارم مامانم فوری میگه میخای چی کار ازت گذشته همش حس پیری بهم منتقل میکنن..چن روز پیش خونشون بودم شام میخوردن منم سر سفره نشسته بودم به بچه م غذا میدادم بعد هیچکدومشون کنار من ننشستن مامانم به خواهرم گفت این همه جا برو اونجا بشین کنار من بعد خواهرم یواشکی گفت ازش حالم بهم میخوره چندشم میشه چجوری بگم ...منم خیلی دلم شکست حالا مشکل من اینه من چی کار کنم از خونوادم خیلی دلم شکسته ولی بدون اونا هم نمیتونم بخصوص بخاطر بچه م .هرجا بخام برم نیاز دارم کسی نگه داره.خودمم دانشجو هستم یه ترم هم مرخصی گرفتم.صادقانه بگین مشکل از منه یا اونا.؟ من چی کار کنم

ببخشید که طولانی شد

بچه تو ببر دانشگاه یا مهد یاپیش پدرش ولی پیش همچین خانواده ای نبر. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزهایی ک گفتی از نظر انسانی و عاطفی حق با توست 

ولی وظیفه شون نیست ک غذا درست کنن و بجه تو نگه دارن و...

اما به نظرم خودت رو تغییر بده .خودت رو رشد بده واگرنه خیلی عذاب میکشی 

من دوسال پیش جای تو بودم 

از همه تو چالش های زندگیم روی سرد دیدم و حرف سرد شنیدم 

با اینکه برای همشون جون میزارم 

الان حال دلم .حال روحیم عالیه و هیییییچ انتظاری از هییییچ کس ندارم .

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

بنظرم نرو ولی نزار خانواده همسر یا همسرت بفهمن چون تیکه میندازن 

حداقل چندماه یکبار برو سعی کن بجه ات رو بزاری پیش مادرشوهرت یجوری رفتار میکنن انگار دشمنن هیچ خانواده ای حتی اگر دخترم مقصر باشه اینجوری نمیکنه توام محل نزار 

چرا راضی نبودن منو مامانم ی خیابون فاصله داریم ولی تا اصرار نکنه نمیرم تایم دانشگاه بچه تونو بزاری ...

مامانم میگف با یه فرد پولدار و سطح خوب ازدواج کنم .متاسفانه بچم تو مهد نمیمونه

فکن شهرغریبی مثه من،کسیو نداری،چیکار میکردی؟؟؟؟؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️