2777
2789

ی دوره لتروزول خوردم و امپول hcg اما پریود شدم این ماه دکتر بهم کلومیفن و امپول داده با قرص استروژن و اووبوست ...دکتر میگه ی کم تنبلی داری 

یعنی این ماه باردار میشم ؟ روحیه بدید از تجربیاتتون بگید خیلی کلافم چکار کنم ؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بارداری اولم با ی دوره استفاده از لتروزول و آمپول باردار شدم البته ۷ ماه مدل های مختلف قرص رو استفاده کردم تو اون ماه آمپول هم اضافه شد که شدم  اما متأسفانه مشکل داشت سقطش کردم ...

سر دومی ۱ سال تحت نظر دکتر بودم و ۵ ۶ دوره آمپول و قرض های مختلف زدم تازه در کنار لتروزول و hmg سینال آف و چیزای دیگه داد 

سوراخ سوراخ شدم فقط اما جواب نگرفتم 

دیگه گفت برو تحت نظر نازایی رفتم دکتر جدید .... که همون ماه بدون استفاده از هیچ دارویی و اصلا نمیدونم کی باردار شدم آخه ما روزای تخمک گذاری اصلا رابطه نداشتم 

الان ۵ ماهمه

می‌خوام بگم دقیقا همون ماهی که بیخیال و ناامید و درمانده بودم دقیقا روز تولد امام علی فهمیدم باردارم.......

منم تنبلی تخمدان دارم 

اصلا نمی‌دونم چه دردیه که نمیدونی باید چیکار کنی 

من سر بارداری اولم با ی دوره استفاده از لتروزول و آمپول باردار شدم البته ۷ ماه مدل های مختلف قرص رو ...

من ۳ ساله چشم انتظارم هر راهی ک بگی رفتم نخواستم دارو هورمونی بخورم ولی چاره ای نیست دو ماهه شروع کردم دعا کن این ماه باردار بشم خیلی خسته شدم