2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هیکلیه ینی از در بزور میاد تو ولی من نمیخام بمیره زن و بچه داره ولی میخام جیگرش مثل من بسوزه&nb ...

غیر قانون هیچ راهی نداره، اگه خیلی ناراحتی با چند نفر از دوستات بکشیدش ی جای خلوت، شیشه نوشابه بکنید تو.ماتحتش و عکس هم ازش بندازید و بهددوست هاش نشون بدید، غیر از این دو کار راه حل دیگه ای نداره، می تونی با ماشین تو خیابونی که دوربین نداره و کسی هم نمی شناستون و تعقیبتون هم.نمی گنه زیر بگیریش، ولی مسیر قانونی از همه بهتر است، ضمنا نگفتین طرف کی بود.و چه رابطه ای باهاش داشتی و چرا دعوتش را پذیرفتی، چرا سر و صدا نکردی تا در و همسایه بریزن اونجا و کمکت کنن  به نظر من داستانسرایی است کارت، تو رو خدا تو دیگه ما را سر کار نذار

غیر قانون هیچ راهی نداره، اگه خیلی ناراحتی با چند نفر از دوستات بکشیدش ی جای خلوت، شیشه نوشابه بکنید ...

نه بخدا من تو فشار درس بودم مجازی یکی بهم پیام داد عکس فیک داد خیلی درکم میکرد منم وابستش شدم از طرف خانوادمم محبت نمیبینم بعد دوماه دیدمش فهمیدم۴۲سالشه زن و بچم داره میخاستم باهاش کم کم کات کنم که اینجوری بدبختم کرد

غیر قانون هیچ راهی نداره، اگه خیلی ناراحتی با چند نفر از دوستات بکشیدش ی جای خلوت، شیشه نوشابه بکنید ...

من که گفتم اگه هزینه وکالت میدی، شکایت و حبس و اعدام با ما تا دلت خنک بشه، انگار بعد ۹۰ دقیقه فوتبال تو.وسط تابستون، ی نوشابه شیشه ای خنک سر بکشی اینری دلت خنک می شه، اگه اهلش بسم الله، هر که دارد هوی مجازات متجاوز بگه یالا... 

من که گفتم اگه هزینه وکالت میدی، شکایت و حبس و اعدام با ما تا دلت خنک بشه، انگار بعد ۹۰ دقیقه فوتبال ...

من پول تو جیلی نمیگیرم خودمم هرچی پس انداز داشتم دادم کتاب گرفتم

نه بخدا من تو فشار درس بودم مجازی یکی بهم پیام داد عکس فیک داد خیلی درکم میکرد منم وابستش شدم از طرف ...

کلاس چندمی؟ ضکنا دختر هستی یا پسر؟ من که گفتم لیا شکایت کن، ضمنا همون لحظه اول که دیدیش مرد است چرا پا به فرار نذاشتی، خوب معلوم بود که تو رو واسه چی به اونجا کشونده، اگه خدای ناکرده ایدز داشت چه خاکی تو سرت کی کردی، اگه راستثمی گی بخاط انتقال ویروس هم گه شده باید شکایت کنی، مجازاتش هم اعدام است  می فهمی اعدام  یعنی طناب دار،  با دمپایی و لباس زندانی از گردن آویزون شدن...   دیالا اگه خیلی ناراحتی، آدرس بدم صبح بیا دفتر قرارداد وکالت ببندیم، همون دقیقه می برمت کلانتری و معرفی نامه پزشک قانونی و پزشک قانونی هم برات آزمایش می نویسه، لذا به این روشنی  اگه ناراحتی بسم الله آدرس بدم صبح که جمعه هم هست بیا دفتر، حتی حاضرم ۵۰ درصد تخفیف بدم و باقی مانده را بعد از اعدام طرف بگیرم  اگه راستدمی گی بسم الله، ی شانس دیگه  اگه فردا صبح بیای و تلفنت را هم بدی هیچی ازت بابت وکالت نمی گیرم 

تو پیام بعدی گفتم هیچی ازت نمی گیرم و حکم اعدامش را میدم دستت

شما مهلومه قلب بزگی داری ولی من میارسم پدزم بفهمه پدر من بزور اجازه داده درس بخونم بشدت مذهبیه اینو بدونه من بای مرد که همسن خودشه صحبت کردم واقعا زندم میذاره سر این غیرت مسخره زندگی خواهرشو تباه کرده از طرفیم اون مرد واقعا گردن کلفته جوری که میدونم با پول هنرو میتونه بخره ‌واقعا دارم اب میشم

شما مهلومه قلب بزگی داری ولی من میارسم پدزم بفهمه پدر من بزور اجازه داده درس بخونم بشدت مذهبیه اینو ...

شما تو مجازی به هیچکس اعتماد نکن، همین کسی که خودش رو وکیل معرفی کرده هم مطمین نباش، اگه میخوای خودت با یه بزرگتر حضوری برو پیش پلیس، خودشون راهنماییتون میکنن